Matovič a Smernek: Maffiával nem tárgyalunk

2020. március 01. 08:34

Elutasította a szlovák választások győztese Peter Pellegrini miniszterelnök felvetését, hogy tárgyaljanak egymással.

2020. március 01. 08:34

A Smer részéről Peter Pellegrini miniszterelnök a választások éjjelén azt üzente Matovičnak, hogy nyitott a tárgyalásokra, a győztes politikus viszont úgy reagált erre: "A maffiával nem tárgyalunk". "Feltételezem, hogy amikor Pellegrini ezt a kijelentést tette, a Smer székházában már jócskán iszogattak. Üdvözlöm Peťo Pellegrinit, a válaszom, hogy semmi esetre sem" - tette hozzá.

Matovič a felvidéki magyaroknak is üzent: "Közvetlenül képviselni fogjuk a szlovákiai magyarokat, hiszen legalább két-három magyar nemzetiségű képviselőnk lesz, bár ezt még pontosan nem tudom. Grendel Gábor, aki szlovákiai magyar, a második legtöbb preferencia-szavazatot szerezte. Azon leszünk, hogy Szlovákiában minden nemzetiség képviselője jól érezze magát" - mondta Matovič.

(Parameter)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rooom
2020. március 02. 22:47
Miért véded a bolsikat?
kaltran
2020. március 02. 10:55
Nem a Smer védelmében, csak úgy általában megszívlelendő minden új seprő esetében: Nincs messze az idő (kormányra kerülvén hamar megy ez) mikor maffia ügyekben inkább a saját fészekben lesz érdemes körülnézni... Minden új titán azt hiszi, ő majd más lesz (Lásd: Lehett MÁS a Politika. nem lett.)
teljesenertelmetlen
2020. március 01. 22:13
Fogsz te még tárgyalni az ördög öreganyjával is...
KannibálTatárÚr
2020. március 01. 10:07
Az OLANO-n az első 55 jelölt között négy magyar nevűt találtam. Nagyon sok magyar szavazhatott rájuk, mert a 148. helyen lévő Grendel Gábort a második helyen vitték a parlamentbe nevének bekarikázásával. Ezek a magyar szavazatok hiányoztak a magyar pártnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!