Kozma Dominik koronavírustesztje is pozitív lett

2020. március 31. 17:08

Az úszó Instagram-oldalán osztotta meg, hogy Kapás Boglárkához hasonlóan az ő koronavírus tesztje is pozitív lett.

2020. március 31. 17:08

A mai napon Kapás Boglárka volt az első, aki arról számolt be, hogy a felkészülés folytatásához kötelezően előírt két tesztje közül a második pozitív eredményt hozott – immáron Kozma Dominik a második. „Úgy tűnik, hiába egy negatív teszt, ha a másodikra lesz csak kimutatható a vírus...” − írta a világ- és ötszörös Európa-bajnoki bronzérmes úszó az Instagramon. A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy azonban nem csak Kapásnál és Kozmánál lett a második teszt eredménye pozitív, hanem egy tucat sportolónál. Az érintettek közül állítólag edző is található. Mivel több úszónál is kétes lett az eredmény, a második tesztet egy harmadik fogja követni.

A Magyar Úszószövetség az elmúlt napokban lehetőséget nyitott arra, hogy a válogatott sportolók öt kijelölt uszodában folytathassák a versenyszerű felkészülést, ennek a feltétele viszont az volt, hogy minden úszónak produkálnia kell két negatív koronavírustesztet, valamint vállalja, hogy nem mozdul ki sehova otthonról.

A sportoló „Instagram történetébe” feltöltött képe

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. március 31. 20:07
20.05: Ékes Ákos fogorvosnak öltözve hazudozik, mint csődör herélés közben! P'Rónai meddig bírja még a gyomrod???!!!
Gregorius
2020. március 31. 20:06
Azt nem értem, hogy az úszók 14 napos karanténban voltak az edzőtábor után. Most mi van, rossz teszt vagy még hosszabb lappangási idő, esetleg itthon fertőződtek csoportosan. Bízom benne, hogy az erős szervezetek legyőzik a kórt. Egyébként ennyit a klóros víz vírusölő hatásáról, amiben a kapitány annyira biztos volt.
szavaztam
2020. március 31. 19:56
egy járványban a többség elkapja..nincsenek kivételek...
zakar zoltán béla
2020. március 31. 19:48
Jakab Péter nyilas vagy rákosisegge?! 19.46-P'Rónai Révai-Goebbels diktafonja???!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!