Hide the Pain Harold is a koronavírus ellen küzd

2020. március 21. 19:45

A nemzetközi mémmé vált magyar villamosmérnök is felemeli a szavát a járvány ügyében.

2020. március 21. 19:45

Arató András magyar villamosmérnök évek óta szerepel stockfotókon, amiket nemzetközi reklámcégek használnak fel kampányokhoz. Jellegzetes mosolyával a Hide the Pain Harold nevet kapta a világ körüli online közösségtől - a mém végül itthon is begyűrűzött.

A veterán villamosmérnök most a koronavírus ügyében szólalt fel, imígyen:

„Tudjátok, hogy milyen komolyan veszem a vírus miatt kialakult helyzetet és hiszek benne, mindannyiunk közreműködésére szükség van a járvány legyőzéséhez. A legfontosabb most, hogy aki teheti, maradjon otthon. Sokan bár lehetőségük lenne rá, mégsem tesznek így. Kisgyerekes szülők, fiatalok és idősek egyaránt vannak köztük. Azt látom, hogy a legnehezebb az idősek elérése és meggyőzése. Ők az én korosztályom, megértem az érzéseiket, megértem, milyen nehéz hetekig, esetleg hónapokig a négy fal között maradniuk. A vírus rájuk - ránk - a legveszélyesebb, egy idős fertőzött jó eséllyel kórházba kerül. Így a mi korosztályunk tehet a legtöbbet azért, hogy ne terhelődjön túl az egészségügyi rendszer. Valószínűleg ez a poszt sem éri el sokukat, de elér titeket fiatalokat, ti pedig tudtok beszélni velük. A szüleitekkel, a nagyszüleitekkel, a szomszéd bácsival, nénivel. Mondjátok el nekik, hogy maradjanak otthon, maguk miatt és mindannyiunk miatt. És segítsetek nekik, bevásárlással, jó szavakkal, mert idősként sem könnyű otthon maradni.
#stayhome #hidethepainathome”

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. március 21. 22:27
Maradj otthon háztartási tippek Anzselika Habpatron https://www.youtube.com/watch?v=V0HkMN8hgoo "Ha valami elfogyott, vagy hiányzik nem kell mindig leszaladgálni a boltba, előbb érdemes kicsit körülnézni otthon, hogy mit mivel lehet helyettesíteni. E heti videómban ehhez adok nektek pár hasznos tanácsot, hogy kreatívan fedezzétek fel a lakásotok, és így nyugodtan otthon tudjatok maradni."
Senki Alfonz
2020. március 21. 20:54
Ki hoz élelmiszert, gyógyszer meg minden mást, ami kell az öregeknek??? Mert többen már becsengettek hozzájuk, felírták a rendelésüket, ők átadták a pénzt és azóta nem találkoztak velük, mint ahogy a rendeléssel sem!!!! Mikor szerveznek már mozgó boltokat, terítő járatokat az öregeknek legfeljebb tíz féle alapanyaggal???? Mindent nekünk kell kitalálnunk?? A sok politikus balfasz meg a háború után érdemtelenül, pofátlanul felveszi a nagy pénzt, majdmegkapja a nagy valagrendet a szarcsimbókokkal!!!!!
Tapeino
2020. március 21. 20:02
Nagyon fárasztó ez mááááár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!