Mikulással népszerűsített kokaint a Walmart

2019. december 10. 08:12

Már bocsánatot kért az áruházlánc.

2019. december 10. 08:12

„Mindannyian tudjuk, hogy működik a hó. Fehér, porszerű, és Dél-Amerikából érkezik a legjobb. Ez rossz hír szegény öreg Szent Miklósnak, aki a messzi Északi-sarkon él, és éppen emiatt szereti igazán megélni a pillanatot, amikor ráteszi a kezét egy kis minőségi kolumbiai hóra” – írta a kanadai áruházlánc webáruházában, ahol egy rövid ideig lehetett kapni azon karácsonyi pulcsit, melyen egy kikerekedett szemű, mániákusan vigyorgó Mikulás volt található, előtte szakszerűen felcsíkozott kokainnal. A pulcsi forgószélként söpört végig az interneten, a Twitteren többen is kritizálták a Walmartot. Nem ez volt ugyanakkor az egyetlen botrányos pulcsi, amit az idén karácsonyi szettbe tervezett az áruházlánc: egy másikon űrlények vetik alá análszondázásnak, míg egy harmadikon pedig a kandalló előtt sütögeti "gesztenyéit" letolt gatyával Szent Miklós. A nagy felhajtás miatt végül a Walmart mentegetőzni kezdett, majd bocsánatkérések közepette levette a kínálatából a készletet.

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2019. december 10. 14:51
Ezeknek csak ennyi jutott. Bezzeg nekünk: a kispestiek, Borkai...
sozlib_abschaum
2019. december 10. 08:59
Javasolnám a walmart-nak, hogy legközelebb a lackner videójával és ezzel a felirattal reklámozzanak. Aki drogozás közben nem keres évi 100 milliót, az hülye!
villogókékfog
2019. december 10. 08:36
Ezek úgy egyébként ismerik Szent Miklós életét? Vagy az angol nyelvű wikipédián nem is szerepel? Semmit se tudnak, de okosnak tartják magukat.
3M..
2019. december 10. 08:34
"A ló néz, a csikó lát, felszívnék egy csík kólát." A Borkai-féle orgiapárt, (Fidesz) pedig ezzel a jelszóval népszerűsíti a fideszes körökben széles elterjedt és napi rendszerességgel, a Parlamentben is általuk használt ajzószert. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!