Jön a Terrorizmus 3.0 konferencia

2019. december 03. 13:28

A Migrációkutató Intézet konferenciájának célja, hogy értelmezze a globális terrorizmus jelenlegi helyzetét, trendjeit és jövőbeni kilátásait.

2019. december 03. 13:28

Bár a Szíriai és Iraki Iszlám Állam (ISIS) súlyos vereséget szenvedett az elmúlt évben, ez nem jelenti azt, hogy a dzsihádizmus elleni globális küzdelem is véget ért volna. Az ISIS helyi szövetségesei Afganisztántól Nigériáig továbbra is ütőképesek és aktívak, sőt olyan új innovációkat vezettek be, amelyek kiválóan megfelelnek a helyi viszonyoknak. Ezek a szervezetek továbbra is teljes országrészeket ellenőriznek, és nap mint nap hajtanak végre pusztító támadásokat, miközben fokozott tevékenységet végeznek a globálismédiatérben.

Az MKI-konferencia célja, hogy értelmezze a globális terrorizmus jelenlegi helyzetét, trendjeit és jövőbeni kilátásait. Ennek érdekében kormányzati és akadémiai, illetve hazai és külföldi szakértők bevonásával fogják megvizsgálni korunk egyik fontos biztonsági kihívását, és egyúttal lehetőséget kínálni a fenyegetés csökkentésére.

A konferencia időpontja: 2019. december 5‒6.

A konferencia helyszíne: Hotel Marriott (1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.)

A rendezvény angol nyelvű, de magyar nyelvű tolmácsolás biztosított.

A részletes program és regisztráció ezen a linken található.

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. december 03. 19:56
"Jön a Terrorizmus 3.0 konferencia" Konferencia? Counter Strike party. Összejönnek hétvégén kicsit az e-sportolók e-sportolni, mert e sport egészséges. Csak azért veszi be otthon a feleségük ezt a konferencia dumát, mert nőtlenek.
Veernewl
2019. december 03. 18:45
"Nincs bevándorlás és nincs terrorizmus probléma és hányszor mondjam nem is lesz" címmel előadást Lendvai Ildikó.
koronaszepe
2019. december 03. 17:14
Heti terror...
Fruits
2019. december 03. 15:07
http://bit.ly/38aNCWm
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!