Farkas falt fel kengurut Belgiumban

2019. december 26. 15:51

Szokatlan „gyilkosság” történt Belgiumban.

2019. december 26. 15:51

Farkas falt fel egy kengurut és sebesített meg egy másikat Belgiumban. A szokatlan támadás az észak-belgiumi Balenben történt szenteste, egy családi háznál, ahol szelídített kengurukat tartanak. Az egyik erszényes szőrén-szálán eltűnt, a másikat a fülén harapták meg.

A házhoz kihívott Jan Loos vadállatszakértő farkaslábnyomokat talált a helyszínen, így bizonyos benne, hogy a ritka ragadozó kapta el az Ausztráliából származó egzotikus állatokat. Loos szerint az eltűnt kengurut valószínűleg felfalta „karácsonyi lakomaként” a farkas, a másik, megharapott kenguru a sérüléstől eltekintve „jó egészségnek örvend”. A szakértő az August néven emlegetett farkast gyanúsítja, amelyet 2018 óta rendszeresen látnak átjárni a belga-német határon.

(MTI)

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. december 27. 20:18
A farkasnak ez a dolga. A semjéneket kellene kipusztítani azért, hogy több farkas tudjon megélni. https://www.youtube.com/watch?v=op7fRsvWowA
bela barva
2019. december 27. 18:24
Farkas már van , ez jó. Még pár kamionnyi medvét kellene exportálni erélyből,hogy azt is szokják.
lofejazagyban
2019. december 27. 09:21
ez azért hír, mivel a fejlett Nyugaton uralkodó ideológia szerint ott már együtt lakik a farkas a báránnyal, és a párduc együtt tanyázik a gödölyével, együtt legelészik a borjú, barátságban él a tehén a medvével, a kicsinyeik is együtt pihennek; és szalmát eszik az oroszlán, akárcsak az ökör.
szodabár
2019. december 27. 08:30
Cigányok voltak és buzulmánok. Ez szokásos hússzerzés náluk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!