Budapesti főtanácsadó lettem

2019. december 01. 11:55

A fővárosi városvezetést alkotó pártok egymás közötti budapesti belügyeinek nyilvános értelmezésétől a jövőben tartózkodom.

2019. december 01. 11:55
Böcskei Balázs

„Vannak olyan felkérések, amelyek megtiszteltetés, hogy érik az embert. Mérlegelni kell ambíciókat, alkalmasságot és az emberi léptékű időt.

Ezt tettem magam is, így 2019 novemberétől önkormányzati főtanácsadóként, társadalmi kapcsolatokért felelős szakreferensként is munkába állok a főváros szolgálatában.

Továbbra is tevékenykedem, mint elemzői és értelmező, ezen a téren ténykedéseim nem kerülnek felfüggesztésre, viszont november hó végével lemondok az IDEA Intézet ügyvezető igazgató pozíciójáról, és ott kutatási igazgatóként folytatom.

Önkormányzati státuszomban is független leszek pártérdekektől. Aki ismer, azt tudja, integritásom, akárcsak másoknak, nekem is éppúgy fontos.

Számíthattok adatfelvételekre és kutatási eredményekre, véleményem és elemzési szempontjaim a jövőben is lesznek. A fővárosi városvezetést alkotó pártok, egymás közötti budapesti belügyeinek nyilvános értelmezésétől viszont a jövőben tartózkodom.
Minden másban amennyiben a sajtó munkatársait és a nyilvánosságot érdekli, véleményem továbbra is megosztom, rendelkezésre állok.”

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2019. december 03. 13:56
Ezzel sem Budapest, sem Ön nem lesznek okosabbak...
Vakfolt
2019. december 03. 12:50
❝Mérlegelni kell ambíciókat, alkalmasságot és az emberi léptékű időt.❞ Ezek alapján érthetetlen, hogy miért fogadtad el. A magyar fogalmazásért biztosan nem.
lendvaiildiko
2019. december 03. 10:10
Nagyobb szükség lenne hómunkásokra. Lehet, hogy hóhányónak vettek fel?
áfonya
2019. december 03. 04:34
Baccccchatnékod van ,magadat minden fórumon hirdeted.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!