Szombathely: a Fidesz-KDNP jelöltje reméli, nem lesz személyeskedő a kampány

2019. június 22. 15:44

Balázsy Péter szerint soha ennyi fejlesztés nem volt még Szombathelyen.

2019. június 22. 15:44

Balázsy Péterrel, a Fidesz-KDNP szombathelyi polgármester-jelöltjével közölt interjút a VAOL. Balázsy elmondta: soha semmilyen pártnak nem volt a tagja, ugyanakkor öt éve vezeti a Vas Megyei Önkormányzati Hivatalt, az önkormányzat szakmai vezetőjeként részese a közéletnek. Szerinte soha ennyi fejlesztés nem volt még Szombathelyen.

Elmondta: tisztában van azzal, hogy nem egyértelmű minden beruházás megítélése, viszont elvitathatatlan, hogy Szombathelyen – alig egy évtized alatt – több száz milliárd forintot fordítottak a város megújítására. Hozzátette: utaknak, járdáknak, parkoknak kell még megújulniuk, javulnia kell a köztisztaságnak, a nagy projektek mellett az emberek mindennapjait érintő dolgokkal is foglalkozni kell. Utcáról utcára, járdáról járdára kell modernizálni a várost – fogalmazott.

Balázsy abban bízik, nem lesz személyeskedő a kampány, a választók pedig elképzelései, programja, hitelessége és az eddigi életútja alapján döntenek majd. „Nem vagyok pártpolitikus, és nem lenne más felkérés, amire igent mondanék, azon kívül, hogy a szülővárosom polgármestere legyek. Ha ettől változik a megítélésem, annak a kockázatát vállalom” – mondta.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunbella
2019. június 24. 11:59
Szombathely billegő város. Kellett egy jó kormánypárti jelölt. Ő az lehet.
557081
2019. június 22. 22:31
Nem hát :-( http://nyugatifeny.hu/2019/06/22/orulet-a-fidesz-kamu-telefonhivasokkal-probalja-lejaratni-kalman-olgat
zakar zoltán béla
2019. június 22. 18:40
Balga
3M..
2019. június 22. 17:09
Reményét fejezte ki, majd Balázsy Péter elkezdett az ellenfelekkel személyeskedni. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!