Karácsony Gergely: Nem vagyok sértődékeny típus

2019. június 13. 12:44

Az Egyenes Beszédben adott interjút Karácsony Gergely.

2019. június 13. 12:44

Nem az ellenzék főpolgármester jelöltje vagyok. Ha az leszek, megszűnök pártpolitikusnak lenni” – jelentette ki Karácsony Gergely az ATV-nek adott interjúban.

Beszélt arról is, hogy még mindig szövetségesként tekint a DK-ra. Hozzátette, arra törekszenek, hogy a négypárti összefogást hatra bővítsék összefogva az LMP-vel és akár a Jobbikkal is. A politikus arra az adóval kapcsolatosan említette, hogy szerinte „van egy nagy többség, a lakosság 90 százaléka, aminek nap mint nap nehezebb Budapesten élni, és van egy nagyon szűk elit, ami tulajdonképpen az elmúlt időszakban, első sorban egyébként a politikai kapcsolatrendszere révén felemelkedett, és pöffeszkedik, és a saját gazdasgágát kivagyi módon tolja bele a képünkbe.

Végül elmondta azt is, hogy fát lehet vágni a hátán, nem egy sértődékeny típus.

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. június 16. 06:44
A hülyék nem szoktak megsértődni, itt van a Gubó bácsi ő se, soha.
Mia szösz
2019. június 14. 14:00
"Nem vagyok sértődékeny típus" Akkor nem marad más, mint a jégcsákány. (Hallatlanul szórakoztató a mandis jelbeszéd!)
zolizolizoltan
2019. június 14. 12:13
Gyurcsány hátba döfte Karácsonyt, majd ezután bemocskolta, mondván, hogy titokban kötött szerződést. Ez a hírhedt Gyurcsány-módszer.
NTLLK
2019. június 14. 06:22
Vesszük észre, hogy nem sértődékeny. Ezt mifelénk jellemtelennek hívják. A lényeg, hogy sok pénzért, ne kelljen dolgozni! Igaz-e, gergőci?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!