Mága hegedült Vajna amerikai temetésén

2019. február 22. 11:42

Mága Facebookon búcsúzott a rendezőtől.

2019. február 22. 11:42

Mága Zoltán hegedűművész játszott Andy Vajna amerikai temetésén – írja a Blikkre hivatkozva az Index. 

A szertartáson Arnold Schwarzenegger mondott búcsúbeszédet. A gyászolók között volt többek között Goldie Hawn, Kurt Russel, Leslie Mandoki, Gárdos Éva, Csupó Gábor, Kálomista Gábor, Kamarás Iván, valamint Vajna első felesége, Cecilia Mong is.

Mága Zoltán Facebook-oldalán a következő sorokkal búcsúzott a producertől:

„Szomorúsággal teli szívvel vettünk végtisztességet Los Angelesben Andy Vajna barátomtól. A család kérésére a kápolnában tartott búcsúztatáson Arnold Schwarzenegger beszéde után, majd a sírkertben, a nyughelyénél, valamint a szertartás utáni fogadáson is hegedűszóval köszönhettem el attól az embertől, aki modern korunk példaképe lett, hiszen önerőből, a szegénységből érkezve, szinte a semmiből épített világraszóló karriert, és rengeteg tehetséget segített hozzá ahhoz, hogy ők maguk is a filmművészet örök csillagává válhassanak. Közben pedig végig megmaradt igaz magyar hazafinak. Számomra ő volt a hollywoodi álom megtestesítője és megvalósítója - fájdalommal emlékezek immár - és akivel Amerika több nagyvárosában már évtizedekkel ezelőtt is találkozhattam és akinek hegedűjátékommal örömöt szerezhettem. De ő volt a mecénás is, aki mindig segítséget nyújtott karitatív misszióim megvalósításához, és támogatta a bajba jutott embereket és aki önzetlenségével sokak életének jobbra fordulásához járult hozzá. Andy Vajna barátom most már örök álmát alussza, de emléke örökké közöttünk marad.
Béke poraira, nyugodjon békében!”

(Nyitókép: Mága Zoltán Facebook)

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phötön
2019. február 24. 17:41
Mága: "Szomorúsággal teli szívvel vettünk végtisztességet Los Angelesben Andy Vajna barátomtól. A család kérésére a kápolnában tartott búcsúztatáson Arnold Schwarzenegger beszéde után, majd a sírkertben, a nyughelyénél, valamint a szertartás utáni fogadáson is hegedűszóval köszönhettem el attól az embertől, aki modern korunk példaképe lett, hiszen önerőből, a szegénységből érkezve, szinte a semmiből épített világraszóló karriert, és rengeteg tehetséget segített hozzá ahhoz, hogy ők maguk is a filmművészet örök csillagává válhassanak."
Senki Alfonz
2019. február 22. 16:39
Jó, hogy homokórába nem töltik a hamvait, vagy gyémántba nem olvasztják, ékszerbe töltik, hogy nyakbavaló legyen!!
Koncz Katalin
2019. február 22. 12:52
"Cigány húzta a vonót a zsidó temetésé". Ez egy komment egy ember halála alkalmából. Még itt tartunk. Szégyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!