Aki „náci romantikára vágyik”, nyugodtan maradjon a Jobbikban

2018. december 04. 13:05

Meg lehetett úszni a Duna-parti cipők leköpését is.

2018. december 04. 13:05
Vizvári Soma

„Ha elfogadjuk, amit Heller Ágnes mond, miszerint a politikában az a fontos, amit egy párt a nyilvánosságban képvisel, abban az esetben kimondhatjuk: a Jobbik szellemiségében bizony továbbra is megmaradtak az antiszemita elemek. Nem az történt ugyanis, hogy a Jobbik a botrány kirobbanásakor rögtön kiadott egy közleményt, amelyben kifejtik: antiszemita nőgyűlölőknek semmi keresnivalójuk köztük, ezért kirúgják Szávayt. Nem. A nyilvánosságban csupán annyi játszódott le, hogy Szávay maga mondott le pár tisztségről saját döntésként, de továbbra is a párt tagja maradt. E mellé elég kevés, hogy Varga-Damm Andrea elítéli párttársa mondatait.

Ugyanígy meg lehetett úszni a Duna-parti cipők leköpését is. És az országgyűlési képviselők listázását. Ezekben az esetekben sem történtek kizárások. 

Persze el lehet játszani, hogy Szávay lemondásai igazi következmények lennének, ahogy azt Mirkóczki Ádám és Varga-Damm Andrea is megtette, de a történetnek egy igazi üzenete van: hiába jött azzal Vona évekkel ezelőtt, hogy aki náci romantikára vágyik, annak nincs helye a Jobbikban. Oh, dehogy nincs!”

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szívemből magyar
2018. december 04. 15:20
Ha pártutasítás miatt mond le, az a baj, ha magától, az a baj..A lényeg, hogy a fideszes egyeduralmat senki ne veszélyeztesse.
Zsaturnuzs
2018. december 04. 15:20
Az anticionistákat is hajlamosak egyesek antiszemitának bélyegezni. Először a fogalmakat kellene tisztázni (lenne mit!). A szabad világban bárki utálhat bárkit, a szája is járhat, a tettlegességet viszont büntetni kell. Ez sem bonyolult, csak könnyű propagandát csiholni az ízetlen viccekből, a részeg ordítozásokból és a tapló megnyilvánulásokból.
rajgy
2018. december 04. 14:38
Már nincs rajta hús (Szávay visszalépett), de a Fidesz még rágja a gumicsontot.
sunsaci
2018. december 04. 13:44
Gyurcsány neje, Lendvai Ildikó, Kálmán Olga, Heller anyó mind mind meg lettek verve származásuk és nemük alapján Szávay által! És most kussolnak..... Pakk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!