A CEU prioritás az USA kormánya számára

2018. október 25. 16:30

Mindkét féllel együtt dolgozom azon, hogy elfogadható megoldást találjunk december 1-e előtt.

2018. október 25. 16:30
David B. Cornstein

„A CEU prioritás az USA kormánya számára, és elsöprő kétpárti támogatást élvez az Egyesült Államokban.  

Megértem a CEU álláspontját – a hosszantartó bizonytalanság nem fenntartható állapot egy oktatási intézmény esetében.

Azonban még mindig lehetséges megoldást találni. Még mindig van egy apró esély arra, hogy az ügy rendeződjék, de gyorsan kell cselekedni.

Mindkét féllel együtt dolgozom azon, hogy folytatódjanak a tárgyalások, és elfogadható megoldást találjunk december 1-e előtt.”

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. október 28. 06:20
Tele van a tököm a CEU-val. Leszarom már, annyit nyűglődnek vele, MENJENEK A PICSÁBA vagy ahova akarnak! Kiafrancot érdekli ez a "sevége sehossza" öntetszelgő-fontoskodó nyavalygás--a sok-sok dúspénzű semmittevő HERE ARANYIFJÚN kívül. Akik odajárnak a picsájukat vakarni és NORMÁLIS MUNKA HELYETT(!!!) szarságokkal elbaszni a drága időt. INKÁBB DÓGOZNÁNAK--normális helyen-- EZEK A SEMMIREKELLŐ LÓGÓSOK, akik OTTAN GENDEREZNEK meg BUZISKODNAK meg a FASZUKAT VERIK!!! Mert MUNKA az van, meg lenne is bőven--ami persze nekik büdös. MENJENEK AHOVA AKARNAK, KIT ÉRDEKEL!?
illiberator
2018. október 27. 23:28
Nyugaton sokan azt sem tudják mit takar a CEU hangzatos, megtévesztő neve:"Közép Európai Egyetem" Aztt hiszik, ez valami über nagy dolog, ahogy az ottani sajtó harsogja. Valójában egy KELTETŐGÉP a Gyuri bácsi által kiagyalt "szép új világ" jövendő agymosó szakemberei számára.
illiberator
2018. október 27. 23:14
Senile asshole.
zolka50.50
2018. október 26. 21:23
Az USA kormánya azt sem tudja, mi az a CEU, te barom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!