Újabb fegyelmi indul Szél Bernadett ellen – ezúttal a Sargentini-jelentés miatt

2018. szeptember 26. 22:36

Újabb fegyelmi eljárás indult az LMP-ben Szél Bernadett ellen. Az ok többek között a Sargentini-jelentés támogatása.

2018. szeptember 26. 22:36

Újabb eljárást indítottak Szél Bernadett egykori pártelnök ellen az LMP-ben, az elmúlt hetekben adott nyilatkozatai – többek között a Sargentini-jelentés támogatása – miatt – írja a Zoom.hu.

A véleményem pedig erősen eltér az LMP hivatalos álláspontjától, EP-képviselőként én megszavaznám a jelentést” – fogalmazta meg különvéleményét Szél a strasbourgi szavazás előtt egy Facebook-kommentben, miközben a párt országos elnöksége úgy döntött, nem támogatja a Sargentini-jelentést.

Szél korábban lemondott az LMP elnöki és frakcióvezetői tisztségéről, miután a párt etikai bizottsága eltiltotta a tisztségviseléstől. De most újra fegyelmi indul ellene a fenti kijelentése miatt. A Zoom értesülése szerint a kezdeményező Sallai Róbert Benedek, aki ellen korábban szintén indult fegyelmi eljárás.

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2018. szeptember 27. 12:09
csinálnak ezek valamit is a belső marakodáson kívül?
leech1
2018. szeptember 27. 11:30
Sorosszopóminiszterelökjelöltasszonymegszáváztávóna hahahaha . Aztán visszalök ték a porba , ahova való ...
koronaszepe
2018. szeptember 27. 11:23
Klasszikussal; édesanyám nem palacsinta sütős fajta... Nem, tényleg nem az. Az LMP sikeresen betagozódott a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe. Beállt a sorba a DK és az MSzP mellé.
Türelem
2018. szeptember 27. 10:11
LMP? Ugye három százalék....azért ez már a vég, amikor egy Soros által finanszírozott pártban nekimennek Soros leghűségesebb zsoldosának.... A "miniszterelnöki székből" ekkorát bukni kedves Bernike....talán el kellene mennie végre dolgozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!