Polgármestert választ a XV. kerület

2018. szeptember 30. 10:03

Időközi polgármester-választást tartanak Budapest XV. kerületében, Rákospalotán.

2018. szeptember 30. 10:03

Budapest XV. kerületében tartanak időközi polgármester-választást vasárnap.

A jelöltek: Kerezsi László, Munkáspárt; László Tamás, Fidesz-KDNP; valamint Németh Angéla, RÁTE-Szolidaritás (a DK, az MSZP, a Párbeszéd és az MLP támogatásával).

A Jobbik, az LMP és a Momentum nem indított jelöltet.

A kerület eddigi polgármestere a DK-s Hajdu László volt, akit tavasszal országgyűlési képviselőnek választottak, ezért kell most új polgármestert választani.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abhandzara Ottó
2018. szeptember 30. 20:49
Ez egy ősszoci körzet, szinte mindig a szocik (MSZP, DK, akármelyik MSZMP utód) hozzák a polgármestert, országgyűlési képviselőt. Szerintem sokkal nagyobb győzelemre számítottak, nagyon rezgett a léc. Hozták a kötelezőt, az lett volna a meglepetés, ha nem Angéla nyert volna. Gondolom Kőbányán nem bontottak pezsgőt. Ott ugyan csak önkormányzati képviselő választás volt, de nagy fölénnyel a fideszes nyert, pedig az is balos vidék.
Edvind Johnsson3.0
2018. szeptember 30. 17:23
A Jobbik már megint sunnyog.
Mich
2018. szeptember 30. 16:17
Hajrá, magyarok!
__Y__
2018. szeptember 30. 13:19
Nekem csak annyi igényem van, hogy amíg én nem ártok senkinek, addig az állam hagyjon engem békén! Ne vegye el erőszakkal a fizetésem 40%-át, ne sújtson mindenféle különadókkal! Maradjon meg abban a minimális szerepkörben (rendvédelem,honvédelem,igazságszolgáltatás), ami az emberi szabadság maximalizálást biztosítja, az ehhez szükséges minimális 1kulcsos szja-t(1-5%) még elfogadhatónak is tartanám. A többi igényemet majd én kielégítem magamnak, nem kell mindent az államtól várni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!