MSZP: A Fidesz világában az állampolgárok alattvalók

2018. augusztus 20. 11:18

Az utóbbi évek során többen hagyták el az országot, mint ahányan a honfoglaláskor ide érkeztek – mondta Bihal Dávid, az MSZP elnökségi tagja augusztus 20-án.

2018. augusztus 20. 11:18

Az MSZP elnökségi tagja szerint kivándorlási válság van Magyarországon. Hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Bihal Dávid azzal érvelt, hogy az utóbbi években többen hagyták el az országot, mint ahányan a honfoglaláskor ide érkeztek.

Hatszázezer ember ment el az országból, és további 250 ezer tervezi, hogy elhagyja hazánkat – mondta az ellenzéki politikus, aki szerint a fiatalok is annak az orbáni politikának az áldozatai, amely mindent el akar törölni, ami a múlthoz kötődik.

Torzsa Sándor, a Societas, az MSZP ifjúsági szervezetének elnöke a sajtótájékoztatón arról beszélt: Szent István ünnepén emlékezni kell államalapító királyunkra, aki leszámolt a Kelet és a Nyugat közti hintapolitikával és egyértelműen az utóbbi mellett kötelezte el az országot, és akinek politikájában fontos volt a tudásalapúság és a fiatalok jövője.

„A Fidesz világában” az állampolgárok alattvalók – jelentette ki, annak a véleményének adva hangot, hogy ebben a struktúrában az állam nem a kiszolgáltatottság csökkentésében, hanem fenntartásában érdekelt, ezért vándorolnak ki a magyar fiatalok.

(MTI)

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsoka1951
2018. augusztus 21. 10:32
Sőt, történelem tudásuk is szuper, hiszen augusztus 20.-án az államalapítás 1018. évfordulóját ünnepeljük december 25.-e helyett.
dick52
2018. augusztus 21. 08:41
Bakondit is ide kell sorolni! Ő is kommunista volt. A Fidesz jobban fizet.
dick52
2018. augusztus 21. 08:34
A sok hülye kommunista!
Berecskereki
2018. augusztus 21. 07:03
Elszegényedés? "Tovább nőtt a háztartások vagyona - írja a Világgazdaság. A lap a Magyar Nemzeti Bank friss adatai alapján azt írja, csaknem 1300 milliárd forintot takarítottak meg a háztartások az idei első fél évben, ebből a második negyedévre bő 800 milliárd jutott. A félretett pénz mellett még a hozamok is növelték a megtakarításokat, hat hónap alatt jó 670 milliárd forinttal. Így a háztartások pénzügyi vagyona 49 934,8 milliárd forintos új rekordra emelkedett. A tartozásokkal csökkentett nettó pénzügyi vagyon szintén történelmi csúcson volt, megközelítette a 41 200 milliárd forintot. A készpénz és a betétek állománya tovább nőtt. A háztartásokban rengeteg pénz hever parlagon, összesen 4633 milliárd forintnyi készpénzük volt június végén, ebből 317 milliárd forint valuta."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!