Heroikus küzdelem után az Európa Ligában a Vidi

2018. augusztus 28. 23:03

Az Athén elleni 1-1-es döntetlennel kiesett a BL-ből a Vidi, de így is ott van az EL főtábláján.

2018. augusztus 28. 23:03

Óriási izgalmakat hozott a Mol Vidi FC mai mérkőzése, amit a BL-főtáblára jutásért vívott az AEK Athén csapatával. Az előző meccsen 2:1-re kikaptak a fehérváriak, így győzelmi kényszerben voltak. Az első félidőben felváltva veszélyeztettek a csapatok, de az első igazi lehetőség a Vidi előtt adódott.

A második játékrészben Fiola hibája után büntetőből megszerzi a vezetést az Athén, ám egy látványos akció végén Nego szépített. A hajrá izgalmait fokozta egy görög kiállítás, ám ez sem segített Juhász Rolandékon. Az 1-1-es végeredmény azt jelenti, hogy a Vidi a BL-be ugyan nem jutott be, de az Európa Liga főtábláján folytathatja.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2018. augusztus 29. 19:02
Ha a szamárhangú riporter nem kiabálja el a gólt Juhász lövésénél, akkor a Vidi jut tovább. A hosszabbítást jobban bírták volna.
sittes
2018. augusztus 29. 11:29
Látom, a Mandiner is egyre inkább propagandát folytat az utóbbi időben.
bunko_jobbos
2018. augusztus 29. 09:48
Sajnos ez a BL-szereplés a KÖCSÖG első bírón bukott el. Huszi hülye, de az a szitu még lapot sem ért. Felemelte a lábát a görög, hogy Huszti elérhesse. A továbbjutás ott ment el. Az első bíró nélkül a Vidi simán továbbjutott volna, jó csapat. Remélem, az El-ben nem túl acélos csapatokkal kerül össze. Minden jót nekik.
fakocka
2018. augusztus 29. 08:19
A vereség oka: túl sok magyar játszott a csapatban. DDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!