Üzenet a szurkolóknak

2018. június 11. 19:04

Hallottam én is a stadionban, hogy a szurkolók elégedetlenek voltak és nekem is üzentek a mérkőzés vége felé.

2018. június 11. 19:04
Georges Leekens

„Hallottam én is a stadionban, hogy a szurkolók elégedetlenek voltak és nekem is üzentek a mérkőzés vége felé. Ez érthető is, mert eljöttek a meccsre, támogatták a csapatot, az eredmény viszont nem az volt, amit szerettünk volna! Higgyék el nekem, mi magunk is csalódottak voltunk ugyanúgy, ahogy önök is, hiszen győzelmeket szeretnénk mi is! Azért dolgozunk, hogy sikeresek legyünk és ezzel örömet okozzunk önöknek, szurkolóknak! Bízom benne, hogy a vb-résztvevő Ausztrália elleni mérkőzésen önök is látták a pozítívumokat a csapat játékában és ősszel is támogatni fognak minket, mi pedig immár nem csak a játékot, hanem az eredményt illetően is sok örömet tudunk majd okozni önöknek.”

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1288-as Soros zsoldos
2018. június 12. 07:13
Csak kérdezem, még mindíg nem jött el Marco Rossi ideje?
még fokozza
2018. június 11. 22:03
Ez meg ki? Nem nézem a focit. Az éppen ügyeletes élősködő? Nem tudom minek fizetek adót ilyen MLSZ-ek létezéséhez. Tartsák el őket a szurkolók. A TAO támogatás adócsalás lehet.
atila68
2018. június 11. 22:02
Én csak a gólokat láttam, de ilyet a megye kettőben se tapasztal az ember.
röviden
2018. június 11. 21:48
Tényleg jobban játszottak, mint a fehéroroszok ellen. Mondjuk, az nem sok, de már valami.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!