Banksy vagy nem Banksy?

2018. június 25. 10:55

Banksy-nak tulajdonított graffiti készült Budapesten, de a művész stábja később közölte: szélhámosság történt.

2018. június 25. 10:55

Egy új graffiti jelent meg a Dob és a Rumbach Sebestyén utca sarkán, amin Orbán Viktor szerepel, amint a Thomas a gőzmozdony című mese címszereplőjén ül – írja a 444.hu.

A kép mellett az ikonikus „Banksy” aláírás látható.

A világ évek óta találgat, ki is lehet a művész az álnév mögött. A legvalószínűbb, hogy Banksy a Massive Attack frontembere, Robert Del Naja.

Frissítés: Banksy stábja az Index-szel közölte: szélhámos műve a graffiti, nem Banksy-é.

(fotó: 444, Fidelio)

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2018. június 25. 12:13
Primitívek ba(n)ksys számlája megtekinthető a Moody's hullaházában?
zakar zoltán béla
2018. június 25. 12:13
Primitívek ba(n)ksys számlája megtekinthető a Moody's hullaházában?
Csomorkany
2018. június 25. 12:08
Jó a rajz.
bispora
2018. június 25. 11:46
Ó ez a haladó művész, ha lenne annyira érzékeny, hogy mondjuk a rotherhami fehér gyereklányok szenvedéséről is készítsen egy firkát. Mégis csak több mint ezer pedofil eset írható a muszlim pakik számlájára csak abban a kisvárosban. Javasolnám annak az esetnek a vászonra vitelét, amikor a 14 éves fehér kislányt a pakik a nyelvénél fogva szögelték a faasztalhoz, mert ki akart lépni a muszlim kuncsaftkört szolgáló prosti létből. Nos Robert Del Naja, menne ez is, vagy ez már nem annyira haladó dolog?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!