Új választások jöhetnek az örményeknél

2018. április 25. 10:53

Új választásokat hirdetne Karen Karapetján örmény ügyvezető kormányfő, hogy véget vethessenek a két hete tartó politikai válságnak.

2018. április 25. 10:53

Karen Karapetján ügyvezető kormányfő új választások kiírását javasolta szerdán annak érdekében, hogy véget vessenek az országban csaknem két hete tartó politikai válságnak.

Az egy hete miniszterelnökké választott Szerzs Szargszján – aki az elmúlt tíz évben államfőként vezette az országot – hétfőn lemondott posztjáról a megválasztása ellen tizenegy napon át tartó tüntetések hatására.

A tüntetéseket szervező Nikol Pasinján ellenzéki képviselő kedden lemondta a Karen Karapetján ügyvivő kormányfővel szerdára tervezett egyeztetéseket, ehelyett szerdára ismét utcára szólította híveit, és jelezte: készen áll a dél-kaukázusi ország vezetésére.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopa
2018. április 25. 15:52
Bocs, a Pasinjant akartam írni. Gyenge vagyok örményből
Kopa
2018. április 25. 15:51
Helyettesítsük be: a magyar szereposztásban ki lenne Karapetján szerepében vajon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!