Kövesse a négyes metró vödreit!

2018. március 16. 08:11

A csili-vili, ámde rendszeresen beázó négyes metró csöpögésfelfogó vödreit örökíti meg egy tumblr blogger.

2018. március 16. 08:11

A szupermodern design találkozása a magyar valósággal: szinte köztéri installációknak is beillenek a négyes metró megállóiban elhelyezett vödrök. Erről indított blogot egy tumblres.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2018. március 17. 11:57
Tudom, hogy sokan szoktak lopni állami megrendeléseknél és sok minőségen aluli dolgot csinálnak az építőiparban. De. Sokat láttam már életemben, így bátran állíthatom, hogy az idealizált világ, ami ilyen tumblrező, szociológusdiplomás ficsúrok agyában van egyszerűen NEM LÉTEZIK. Egyszer menjenek el dolgozni egy NORMÁLIS SZAKMÁBA, ahol alkotni kell, és rájönnek, hogy a világ piszkosul bonyolult és nehéz valamit jól megcsinálni. Sőt, keményebbet mondok, nem biztos, hogy jól meg kell csinálni, elég egy 98%-os határ is. A költségek általában exponenciálisan nőnek bizonyos mutatókkal együtt és nekünk ki kell választanunk az optimális megoldást. Mondok egy példát. Ha egy városban leesik a hó, az emberek egyből hívogatják az önkormányzatot, hogy most, nálunk azonnal takarítsák el a havat. A sószórókocsi elég drága mulatság, viszont az év nagy részében áll a garázsban. (Az embereket lehet másra is használni, de a gépeket nem nagyon) Ha egy kisvárosban mondjuk van 3 kocsi, akkor mondjuk minden utcát letakarítanak 4 órán belül. Ha lenne 10 kocsi, akkor mondjuk 1 órára csökkenne ez a szám. De milyen költségekkel!! A metrónál is lehet, hogy megéri, hogy egy-két helyen beázik. Azt majd idővel kijavítják, de tökéletesen szigetelni meg lehet, hogy 3-szoros költség lenne. Szóval menj el dolgozni, aztán beszélünk 5 év múlva, hogy hogy látod a vödröket.
annamanna
2018. március 16. 16:44
"Én a kreatív semmittevésben hiszek." (Vekerdy Tamás)
yes_we_can
2018. március 16. 10:27
Egy nagyvállalatnál beszélgettem a takarítónőkkel.Állításuk szerint (nem tudom ellenőrizni,de úgy hírlik,az építőiparban is ez a felállás) a munkahely és a kifizető cég között 5 lépcső veszi le a maga részét a fizetésükből. A szarul elvégzett munka magyarázata. Nameg az emberekben működő mindenkivel szembeni bosszúvágy.
Finale*
2018. március 16. 09:15
Ez a demszky fele 4-es metro ,ami milliardokba kerult az orszagnak . EZ szimboluma az egesz botranyos, elfuseralt, elherdalt baloldali kormanyzasotoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!