Hegedűs Zoltánt támogatja a hódmezővásárhelyi közgyűlés többsége

2018. február 23. 17:35

Felháborító, hogy az egyik jelölt budapesti aktivistákat hív a városba és Soros György szervezeteinek tagjaival figyelteti meg a hódmezővásárhelyieket a választások alatt – mondja egy hódmezővásárhelyi fideszes képviselő.

2018. február 23. 17:35

Hegedűs Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltjét támogatja a hódmezővásárhelyi közgyűlés többsége a vasárnapi időközi polgármester-választáson.

A tizennégy fős testületből – melynek maga Hegedűs Zoltán jelenlegi alpolgármester is tagja – a Fidesz-KDNP kilenc egyéni körzetben megválasztott képviselője tartott közös sajtótájékoztatót pénteken. Nevükben Kószó Péter alpolgármester elmondta, mindannyian Hegedűs Zoltán mögött állnak.

A politikus úgy fogalmazott, Hódmezővásárhelynek nyugodt fejlődésre és nem politikai polgárháborúra van szüksége. Az elmúlt években azon munkálkodtak, hogy a város nyugodt, békés és élhető település legyen. Kószó Péter közölte, több mint egy évtizede dolgozik együtt Hegedűs Zoltánnal, három éve alpolgármesterként; olyan embernek ismerte meg, aki a polgármesterségre munkaként és felelősségként tekint.

Fekete Ferenc szerint Hódmezővásárhely a kampány során a gyűlölködés és a megosztottság városa lett. Képviselőtársaival szeretnék elérni, hogy folytatódjon a város fejlődése, ahogy az a 2014-ben a ciklus elején, Almási István polgármester irányításával elindult – mondta.

Kovács László felháborítónak tartja, hogy az egyik jelölt budapesti aktivistákat hív a városba és Soros György szervezeteinek tagjaival figyelteti meg a hódmezővásárhelyieket a választások alatt. A képviselő arra kérte az embereket, kiállásukkal őrizzék meg a település békéjét.

Hódmezővásárhelyen Almási István (Fidesz-KDNP) polgármester halála miatt kellett kiírni időközi választást. Független jelöltként indul Hernádi Gyula orvos, aki 2002-től 2010-ig az MSZP és más pártok képviselőjeként dolgozott a hódmezővásárhelyi közgyűlésben. Szintén független jelölt Márki-Zay Péter közgazdász, s az ellenzéki pártok azt kérték szimpatizánsaiktól, hogy őt támogassák az időközi választáson.

(MTI)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2018. február 24. 16:53
Közeleg a március.A harmincegy napból nem árt megjegyezni a 21.-t!A patkányforradalmat! Már fűtik a vonatot.Gépfegyverekkel, gránátokkal felfegyverzett gárda készülődik a Dunántúlra. Szamuely Tíbor halálvonata.A megadott helyeken megáll, kihozzák az íróasztalt és felolvassák az ellenforradalmárok bűneit. Semmi faxni!Egyből ítéletet hirdetnek. A per,- védő,-és vádbeszéd egyetlen szóból áll: KÖTÉL! Miért említem? Mert ez volt a Vörös Terror. Nos miért hoztam fel? Itt nem Szamuely a vezér.Itt a 64 fogú Gulyás Márton, az anarchista- nihilista kártékony féreg az! Nem aksztani jöttek Mocskolódni minden dimenzióban! Egy makulátlan épületekkel, renddel, tisztasággal élő Város BEMOCSKOLÁSÁRA készülnek!Nekik ehhez JOGUK VAN!! Merjen csak csúnyábban ránézni valaki! Akkor jön majd Majtényi és Tsai.Meg a prókátorok hada. De a polgároknak is van joguk ezt a csürhét kitoloncolni!Céljuk a polgári rendet felforgatni értelmetlenül,merő rosszindulatból más munkáját tönkretenni és a bíróság előtt bejelenteni, hogy őket KÉPVISELŐNEK jelölték Alsóbalháson .(vagy Balhéson)Mindegy.
luga
2018. február 23. 18:22
Ezek azt hiszik, hogy egy tisztességes vidéki város lakói vevők a pesti kis csirkefogókra. Akik már egyébként is bemutatták, hogy mit tudnak.
Ultima Ratio
2018. február 23. 18:21
De arról be ne számoljatok, hogy vásárhelyen az ellenzéki szavazókat listázzák szórólapokon, mocskos fideszesek.
Ultima Ratio
2018. február 23. 18:20
Az egyik fideszes patkány felszopta a másik fideszes patkányt? Ez aztán a hír, legközelebb számoljatok be arról is, hogy a sajtok Kínában Orbánt dicsérik :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!