A CEU-egyház szemforgatói

2017. október 15. 10:42

A szemforgatás tényleg a valláshoz köthető, csak nem a keresztényhez, hanem az új világvalláshoz, amit a haladás egyháza, a CEU képvisel.

2017. október 15. 10:42
Vizvári Soma

„Van abban valami rendkívül visszatetsző, hogy a progresszívek még mindig a valláshoz kötik a szemforgatás fogalmát, pedig eközben a valóság éppen az, hogy míg a vallásos emberek egyre többen magánügyként kezelik saját hitbéli meggyőződésüket, addig a haladás vívmányait, vagy célkitűzéseit bezzeg ezer és egy kórus zengi szerte a világon, a populáris kultúrától kezdve, a közösségi médián át, az egyetemek világáig. (...)

A genderhenger aktivistákat se érdekli, ha az átlag polgári család kitessékelné őket az ajtaján. Ők csak azért is rárontanak a lehető legtöbb eszközzel a családokra, újra és újra. Ahol az oktatáson keresztül még nem sikerül terjeszteniük őrületüket, ott a tv-ből már úgyis régóta ez megy. Látnunk kell, hogy a permanens genderforradalom számára se köz-, se magánterület nem létezik. (...)

Ha valakik ma kiüresítenek olyan több száz éves értékeket, mint a szólásszabadság, akkor azok nem a vallásos emberek. Sőt, ők jelenleg inkább újra megtöltik saját, több ezer éves értékeiket. A permanens progresszió viszont közben paradigmává változott, és még mindig úgy tesz, mintha régi szabályokat kéne ledönteni, pedig már jó ideje mindenki az ő szabályai szerint játszik. Ha jobban belegondolok, nem volt igazam a bevezetőben. A szemforgatás tényleg a valláshoz köthető, csak nem a keresztényhez, hanem az új világvalláshoz, amit a haladás egyháza, a CEU képvisel.”

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2017. október 15. 23:39
külön zavar az egészben, hogy mindeközben ezek még csak nem is eredeti gondolatok: az amcsi hülyeségeket fordítják magyarra, s még arra sem veszik a fáradságok, hogy a helyi viszonyokhoz adaptálják. Mint a rossz szinkronos fogpaszta reklám a tévében. Emberek meg nem sajnálják az idejüket az ilyen sz*rnak tapsolni. hát, ti tudjátok :)
madarasi.abel
2017. október 15. 23:35
újra ás újra elcsodálkozom, hogy ilyen lapos és igénytelen propagandára hogy nem horkannak fel az épeszű jobboldaliak. de tényleg. ennyire nem adtok már a kicsire sem?
noMores
2017. október 15. 21:05
Ahogy látom, Lánczi seggnyalóka beszerezte a legújabb orbánista takonygerincű utánpótlást. Hát így kell minden lapból kommunista kiáltványt csinálni.
szekula
2017. október 15. 16:19
Egyébként ha a világi racionalizmus - vallás, akkor az istenhit meg ateizmus. Elvégre a papír minden ilyen idétlen blődséget elbír.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!