Erdogan: Törökország nélkül Európa a végzete felé halad

2017. október 24. 20:48

Európa sötét jövő felé tart a török kormányfő szerint. Recep Tayyip Erdogan úgy fogalmazott ankarai beszédében, hogy Törökország lehet a gyógyír Európa krónikus betegségeire.

2017. október 24. 20:48

Törökország miniszterelnöke, Recep Tayyip Erdogan az Al Jazeera tudósítása szerint arról beszélt hétfőn, hogy Európa jelenleg sötét jövő felé halad. Szerinte a kontinens politikusai képtelenek belátni, hogy Törökország uniós csatlakozása számos krónikus problémára megoldást jelenthet.

Ahogy Erdogan fogalmazott: „Európára elszigeteltség, kétségbeesés és viszály vár Törökország nélkül. Nem Törökországnak van szüksége Európa, hanem Európának Törökországra.” Hozzátette, hogy a kontinensen növekszik az idegengyűlölet, amit a neonáci pártok koalíciós partnerként való megjelenése is tükröz, így Európa a végzete felé halad a török vezető szerint.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. október 25. 08:21
Csak azért, hogy a fidesz birkáknak is legyen egy kis örömük: Erdogan még a felcsúti disznófejünél is mocskosabb tolvaj és erőszakos.
forsteandretredjemann
2017. október 25. 08:05
Ez most mi és hogyan is van?
Mindjárt
2017. október 25. 06:56
A gyarmatos nyugat magában hordozta a muzulmán uralom magját amikor ezeket az országokat letiporta és sajátjávé tette. A franciák és angolok most fizetnek a gyarmatosító multjukéert. A németek nem voltak igazán gyarmatosítók. Egy kicsit de nem nagyon. Ők elkerülhették volna a muzulmán áradatot de túl lusták voltak mosogatni és takarítani maguk után és behozták a törököket. Németországot nem a szovet és amerikai hadsereg hanem a török migráció pusztítja el és vele egész Európát. Az utolsó nem muzulmán kifelé menet kapcsolja le a villanyt.
Mindjárt
2017. október 25. 06:34
A véreskezű Erdogan is a disznófejű nagyúr példaképe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!