Ukrajna: Steven Seagal nemzetbiztonsági kockázat

2017. május 05. 21:43

Kitiltották az akciófilmjeiről elhíresült amerikai színészt Ukrajnából öt évre.

2017. május 05. 21:43

Steven Seagalt azután tiltották ki Ukrajnából, hogy az amerikai színész orosz állampolgárságot kapott. Az ország egyre több hírességet helyez feketelistára a Krím annexiója óta – számol be a Guardian.

Seagalt a lap szerint „régi szerelmi szál” fűzi a volt Szovjetúnióhoz. Korábban Alekxander Lukashenko fehérorosz elnökkel evett közösen répát, harci ruhában lovagolt a kirgiz Nomád Játékokon és hagyományos táncot járt, amikor egy csecsen erőművészt látogatott meg. Az ukrán hatóságoknak az szúrta a szemét, hogy a színész nyíltan támogatta Putyin elnök politikáját.

Nagy port kavart, hogy Ukrajna kitiltotta az Eurovíziós Dalverseny idei házigazdájaként  az orosz indulót is, a kerekesszékes Yulia Samoilova-t az országból. Az énekesnő részt vett egy turnén az akkor már annektált Krím-félszigeten három éve, úgy hogy nem ment át ukrán határellenőrzésen, ezzel megsértette az az ország törvényeit.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2017. május 08. 14:37
Na ez az a libsibolsisoros toleráns minta demokrácia!Az ukrán demokraták eltörölték a kettős állampolgárság büntető szankcionálását?
brekker
2017. május 06. 20:54
Steven Segal hány fekvőtámaszt tud lenyomni? Chuck Norris lenyomja az összeset.
pemete jakab
2017. május 06. 18:43
"Kitiltották az akciófilmjeiről elhíresült amerikai színészt Ukrajnából öt évre." Hozzánk meg bárki (muszlim is) jöhet, senki sem nemzetbiztonsági kockázat, ha leszurkol 300 000 eurót a letelepedési államkötvényért. Mert nálunk van az a pénz! Ellenben ha nincs pénze, és muszlim, akkor már nemzetbiztonsági kockázat.
teljesenertelmetlen
2017. május 06. 18:19
Figyelem az orosz versenyző NŐ ÉS KEREKESSZÉKES! Hallotok ti ajvékolást bármilyen civil szervezet részéről, akik amúgy a NŐK ÉS A KEREKESSZÉKESEK legkisebb sérelme kapcsán őrjöngeni szoktak? Nem? Na ugye. Elmehet az összes a picsába? El.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!