Élő videón kínoztak meg egy fogyatékos fiatalt Chicagóban

2017. január 05. 11:01

Elraboltak, majd megkínoztak egy értelmi fogyatékos fiatalt Chicagóban, ráadásul mindezt élőben közvetítették Facebookon. A négy afroamerikai elkövető fehéreket, illetve Donald Trumpot gyalázó megjegyzéseket tett, miközben kegyetlenül elbántak áldozatukkal, akire később a rendőrség talált rá az utcán. Az elkövetőket elfogták.

2017. január 05. 11:01

Egy tizennyolc éves, értelmi fogyatékos fiatal megkínzását közvetítette élőben négy ember a Facebookon Chicagóban – írja a CBS nyomán az Index. A videó még a rendőröket is felkavarta: a megkötözött áldozatra cigarettahamut pöckölnek, késsel vágják le a haját, miközben rasszista töltetű, illetve Donald Trump elnököt gyalázó megjegyzéseket tettek.

Az áldozatot a videó közvetítése után az utcán, sokkos állapotban találták meg, kórházba szállították, most pedig már otthon van. A négy afroamerikai elkövetőt – két nőt és két férfit – őrizetbe vették. A nyomozás folyamatban van.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. január 05. 19:31
Ez persze hír, mert amerikai. Az nem volt hír, amikor nem rég az Iszlám Állam két elfogott török katonát élve elégetett. Persze ha amerikaiak lettek volna, akkor az is hír lett volna. Nem unalmas még, hogy az újságírás csak egy ország körül forog?
teljesenertelmetlen
2017. január 05. 15:59
Mostanában egyre gyakoribb, amikor védett állat védett növényt eszik... A liberálfasiszták egyre nagyobb zavarban...
Mich
2017. január 05. 14:02
Elképzelhetjük, hogy kb. 100-szor ekkora lenne a felhajtás, ha fekete az áldozat és fehérek az elkövetők (akik Obamát szidalmazzák)...
Szívemből magyar
2017. január 05. 13:47
Mi lesz majd, mikor ők lesznek többségbe az Usa-ban és Európában is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!