Kiégett és berobbant egy mentőautó a Krisztina körúton

2016. december 21. 14:27

Kigyulladt egy mentőautó Budán a Krisztina körúton a Szarvas térnél, majd a benne lévő levegőpalack még be is robbant. A balestben senki sem sérült meg. Fotók a helyszínről.

2016. december 21. 14:27

Hangos robbanás kíséretében égett ki teljesen egy mentőautó Budán, a Krisztina körúton. Az egyelőre nem tudni, mitől gyulladt ki a mentő, a robbanást viszont a benne lévő levegőpalack okozta. A balesetben senki sem sérült meg.

Stumpf András kollégánk éppen a környéken járt, amikor az eset történt. És fotózott is párat a helyszínen:

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. december 21. 16:42
„HÜLYÉT CSINÁLT EGY FEGYVERES RABLÓ A TEK-ESEK PARÁDÉJÁBÓL Mint egy falat kenyér, úgy kell Orbánéknak minden külföldi terrormerénylet. Ilyenkor lehet fontoskodni, eljátszani a nemzet megmentőjét. Aprópénzre váltani ártatlan emberek halálát a politikai tőzsdén. Minden nap főnyeremény nekik, amikor nem Matocsy, Tiborcz, vagy a félanalfabéta Mészáros Lőrinc ügyeiről, netán a lerohasztott oktatásról, kórházakról, hármas metróról folyik a közbeszéd. Tegnap a berlini tragédia ürügyén indították be a néphülyítő kommandót. A várost telerakták tankokkal meg nyakig felfegyverzett TEK-legényekkel, az állami médiában úgy riogatták a lakosságot, mintha nem lenne holnap. Csakhogy porszem került a narancsos gépezetbe. Egy piti rabló, ügyet sem vetve a TEK-es bohóckodásra, fogta a fegyverét és gond nélkül kirabolt egy belbudai dohányboltot, majd el is menekült a katonai erődemonstráció közepette.” http://nyugatifeny.blog.hu/2016/12/21/hulyet_csinalt_egy_fegyveres_rablo_a_tek-esek_paradejabol
Ezek Mennek
2016. december 21. 15:11
Édes istenem! Mi a lófasz az a "levegőpalack"? Hogy lehet ekkora marhaságot leírni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!