Foci: Kassai vezeti a klubvébé egyik elődöntőjét

2016. december 13. 11:09

Kassai Viktor személyében magyar bírója lesz a labdarúgó-klubvilágbajnokság első elődöntőjének, melyen a kolumbiai Atlético Nacional és a japán Kashima Antlers csap össze.

2016. december 13. 11:09

Kassai Viktor vezeti a Japánban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokság első elődöntőjét, a kolumbiai Atlético Nacional és a japán Kashima Antlers összecsapását. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) honlapjának beszámolója szerint a szerdán közép-európai idő szerint 11.30 órakor kezdődő mérkőzésen a magyar játékvezetői segítői Ring György és Tóth Vencel lesznek.

Kassainak ez már a második mérkőzése a tornán, korábban a mexikói América és a dél-koreai Jeonbuk Hyundai Motors találkozóját dirigálta.

A másik elődöntőben a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid játszik az Américával. (MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
skorpio
2016. december 13. 21:19
Kassait, video bíró nélkül pályára engedni TILOS!
Gregorius
2016. december 13. 15:32
Remélem minden rendben lemegy. A meccs nem kizárólag rajta, hanem a stábján is múlik....Egyébként VB-n, EB-n és pl. a BL-ben támogatnám a "videobíró" használatát.
bunko_jobbos
2016. december 13. 12:03
Ennyit arról, hogy a Fradi meccsen milyen szar teljesítményt nyújtott, mert a Fradika ellen 3 büntetőt ítélt meg. Az egész net fel volt háborodva. Nem a focisták a szarok, mert 3 büntető volt, hanem a bíró! Értjük, ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!