Bőnyi rendőrgyilkosság: orosz szálat is vizsgálnak

2016. október 31. 09:54

A bőnyi rendőrgyilkosságról és a Soros Györgyhöz köthető, migránsokat segítő szervezetekről is szó lesz a parlament nemzetbiztonsági bizottságának jövő hétfői, kihelyezett ülésén – tudta meg a Magyar Idők. Sajtóhírek szerint a Győrkös István vezette Nemzeti Arcvonallal kapcsolatban álltak az orosz katonai hírszerzés, a GRU emberei. A Hídfő nevű orosz propagandaoldalt is az MNA hozta létre.

2016. október 31. 09:54

A bőnyi rendőrgyilkosság és Soros-szervezetek is szerepelnek a parlament nemzetbiztonsági bizottságának jövő hétfői ülésén – írja a Magyar Idők. 

A bőnyi rendőrgyilkossággal gyanúsított Győrkös István szélsőséges szervezete, a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) sajtóhírek szerint kapcsolatban állt az orosz katonai hírszerzés, a GRU embereivel. Állítólag korábban orosz diplomaták is résztvettek az MNA airsoftos gyakorlatozásán. A Magyar Idők úgy tudja, a felmerült orosz szálat is vizsgálják a hatóságok, és az ügyről szó lesz a nemzetbiztonsági bizottság következő ülésén is.

A lap hozzáteszi: az MNA alapította 2012-ben a Hídfő nevű magyar nyelvű orosz propagandaoldalt, amely arról lett ismert, hogy 2014-ben egy cikke alapján azzal vádolta meg az orosz külügyminisztérium Magyarországot, hogy tankokat szállít Ukrajnának. Az információ utóbb valótlannak bizonyult.

A nemzetbiztonsági bizottságban nem csak az MNA orosz kapcsolatairól lesz szó, de Soros György civil szervezeteiről is. Az ügy előzménye, hogy Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke még szeptember végén azt kérte a nemzetbiztonsági bizottságtól és a titkosszolgálatoktól, hogy világítsák át azokat a civil szervezeteket, amelyek Soros György hálózatával együttműködve vesznek részt a migrációs válságban és segítik a migránsokat. Németh szerint 22 ilyen szervezet merült fel. 

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2016. november 01. 13:26
Elterelő manőver. Azért, hogy a hülye rendőrök hibáit elmossák. Helyesebb lenne ha a TEK végezné a dolgát és nem önjelölt "hősök".
Területvédő
2016. október 31. 17:41
"Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) sajtóhírek szerint kapcsolatban állt az orosz katonai hírszerzés, a GRU embereivel". Legközelebb milyen indexes hazugságra fog ráugrani a Nemzetbiztonsági Bizottság? És mi lenne, ha egyszer elkezdenétek már az országban garázdálkodó CIA ügynökök elleni intézkedésnek? Civil szervezetek, médiumok tucatjai mögé bújva bomlasztják az országot.
Területvédő
2016. október 31. 17:31
Hogyan tud egy portál ennél mélyebbre süllyedni? Mitől propaganda oldal a Hídfő? Attól, hogy nem közöl atlantista rágalmakat Oroszországról, Putyinról, mint ti? Ezt akarjátok bemesélni? Hogy nem ég le a bőr a pofátokról? Ha a Hídfő propagandaoldal, akkor a 444, az Index, a Mandiner, HVG, ahol soha, még véletlenül sem jelenhet meg egy, az orosz álláspontot alátámasztó cikk, az micsoda?! Független média? Tényleg, rohadékok?!
thymian
2016. október 31. 17:12
Most teszek egy kísérletet, lehozza-e a mandi Gyöngyösi sajtótájékoztatóját a pharaon ügyről. Fogadni merek rá, hogy nem fogja, ahogy eddig is szelektáltak a jobbikos megszólalásokban, általában a jelentékteleneket szemlézték, mint a kovászos uborkás bejegyzést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!