Tarlós: Ha nem dönt a kormány, buszokat veszünk

2016. június 29. 08:23

Határidőt adott a kormánynak Tarlós István főpolgármester: ha a kormány nem dönt a metrópótlásra általuk preferált szolgáltatásvásárlás többletköltségének támogatása mellett, akkor a főváros buszokat fog venni. Tarlós elmondta: a felújítást meg kell kezdeni, és azt is elmondta, hogy a munkálatok várhatóan 2019 végéig tarthatnak.

2016. június 29. 08:23

A főváros saját forrásból vesz majd buszokat, hogy megoldja a 3-as metróvonal felújítása miatti járműpótlást, ha a kormány július 5-ig nem ad garanciát az általa kezdeményezett szolgáltatásvásárlás esetleges többletköltségeire – erről Tarlós István főpolgármester beszélt szerda reggel a TV2 Mokka című műsorában.

Július 5-én éjfélig van ideje a kormánynak, ha nem születik meg a döntés, akkor saját forrásból kisebb volumenben olcsóbb buszvásárlás jön az eredeti helyzetnek megfelelően” –fogalmazott Tarlós István, hozzátéve, ezt az állományt majd régi buszokkal egészíti ki a BKV.

Mese nincs, a 3-as metró felújítását meg kell kezdeni” – hangsúlyozta a főpolgármester, aki szerint ezt már 15 évvel ezelőtt meg kellett volna tenni. Tarlós István közölte: „emberi számítás” szerint a 3-as metróvonal felújítása 2019 végéig befejezhető. A metrószerelvények kiváltása érdekében mintegy 150 csuklós autóbusz forgalomba állítása szükséges.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. június 29. 14:48
Na de ha nem érnek rá, mert foci eb van meg brexit.
kukagyerek
2016. június 29. 12:32
Tarhás bácsi! Nehogy már az általad is mélyen lenézett "vidékiek" finanszírozzák a te és a proli bandád kényelmét! Kutyagoljatok gyalog! Mingyá kisebb lesz a pofátok!
redgreg
2016. június 29. 10:11
Hát igen, az a gonosz kormány a magyar buszgyártást támogatná. Fúúúj náci!!!
*ufó*
2016. június 29. 10:06
Budapest soha nem lesz fidesz-város, Budapest rühelli a kommunista fideszállatokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!