Máris javítani kellett a felújított Széll Kálmán teret

2016. május 12. 19:07

Bár még csak két napja adták át a felújított Széll Kálmán teret, csütörtökön már fel kellett bontani az új térkőburkolatot egy helyen: a Magyar Narancs információi szerint a szökőkút vízellátó rendszerét javították szakemberek. A teret 5,3 milliárd forintból újították fel.

2016. május 12. 19:07

Május 10-én fejeződött be a Széll Kálmán tér nagyjából tizenhat hónapon át tartó rekonstrukciója. A megújult teret a BKK honlapján „európai színvonalú, modern csomópontként, találkozási helyként, magas színvonalú, akadálymentes és zöld közösségi térként” aposztrofálta.

A Magyar narancs csütörtökön írt arról, hogy bár sokan örültek a felújított térnek, azt május 12-én már javítani kellett: a szökőkút vízellátó rendszerét kellett szakembereknek az átadás után két nappal javítani, amihez a tér burkolatát is fel kellett törniük. A lap megjegyezte, hogy a teret nettó 5,3 milliárd forintból modernizálták, ezért „mindannyiunk közös érdeke a tökéletesen csobogó, európai színvonalú vízsugár”.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2016. május 13. 10:58
És a szökőkútból csobogó víz minőségét bevizsgáltatták már? Hőmérséklete rendben? :D Faszszopók.
1istvan
2016. május 13. 08:59
a villamoson beszélget két csaj, az ajtó melletti ülésen , az ajtóban állok hallom. - milyen szépek ezek a zöld fák itt sorban. imádom. itt a tavasz, minden üde, gyönyörű. - szépek szépek, de minek kellett ez a térátalakítás, replikázik a másik. ami pénzt ide elköltöttek azon vettek volna wc deszkát a kórházakba, meg wcpapírt. arra bezzeg nem költenek. csak a flanc. meg egyébként is mindent ellopnak. ez van!
atila68
2016. május 13. 08:09
Vannak gyökerek, akiknek semmi nem jó.
még fokozza
2016. május 13. 03:00
A tér nem az arra utazóknak készült. Senki nem gondolt rájuk, ha fáradtan rohannak, legalább egy szendvicset tudjanak enni. Az nincs. Idétlen, valóságtól elrugaszkodott építész papírterv.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!