Rogán: Új lakások építésére ösztönöz a nok

2016. március 17. 10:51

A nemzeti otthonteremtési közösségek intézménye az új lakások építését ösztönzi Rogán Antal szerint. A miniszter hozzátette: az új lakások építésében Magyarország elmarad régió országaitól.

2016. március 17. 10:51

Az új lakások építésének ösztönzését nevezte a nemzeti otthonteremtési közösségekről (nok) szóló javaslat céljának Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter csütörtökön az Országgyűlésben.

A szerdán benyújtott javaslatot jegyző tárcavezető expozéjában az mondta, a nok-ról szóló előterjesztés elfogadása hozzásegít ahhoz, hogy az új lakások építésének üteme felgyorsuljon. Ezt fontos nemzetgazdasági célnak nevezte, hivatkozva arra, hogy új lakások építésében Magyarország elmarad régió országaitól.

Rogán Antal hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a lakás-takarékpénztárakat a kormány továbbra is a fontosnak tartja és a következő években is anyagilag változatlan formában támogatni fogja.

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2016. március 17. 18:47
Börtönbe veled te rohadék!
gudmen
2016. március 17. 18:33
Schiffer András 36 perce · Évek óta tudjuk, hogy a letelepedési kötvény-bizniszből offshore-lovagok húznak hasznot. Évek óta tudjuk, hogy a kormány offshore-lovagok bevonásával szervez -jó pénzért- "gazdasági bevándorlókat" Magyarországra. Most úgy tűnik, az offshore-szálak Ibizáig érnek. Az LMP eddig négyszer terjesztett elő törvényjavaslatot az offshore-lovagok kiseprűzésére, s a Fidesz eddig négy alkalommal állt az offshore-lovagok pártjára. Az indokok azt hiszem teljesen nyilvánvalóak
Anti Komcsi
2016. március 17. 17:46
Az ellenzék nyíltan családellenes. És még büszkék is rá. Muhahaha
Anti Komcsi
2016. március 17. 16:54
De jó látni, hogy tiptódik az ellenzék. Fáj mi, hogy a Fidesz milyen jó? Muhahaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!