Elfogták az Oktogon téri bankrablót

2016. március 29. 08:35

Elfogták a középkorú férfit, aki a fővárosi Oktogonnál rabolt ki egy bankot még februárban – közölte a rendőrség. Az illetőt egy solymári rablási kísérlettel is gyanúsítják.

2016. március 29. 08:35

Elfogták azt a 43 éves férfit, aki február végén kirabolt egy bankfiókot a fővárosban, az Oktogon téren, és akit két másik rablással is gyanúsítanak – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedd reggel internetes oldalán. 

A férfi február 24-én 9 óra 40 perc körül a bankfiók alkalmazottját fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel, majd a megszerzett pénzzel elmenekült.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Balázs budapesti lakost húsvéthétfőn Budapesten, a XII. kerületben fogták el.

A 43 éves férfit a fővárosi Széchenyi téren február 18-án elkövetett rablással, valamint a március 22-ei solymári fegyveres rablás kísérletével is gyanúsítják – írta a BRFK.

A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2016. március 29. 08:45
No de mi van a politikus bűnözőkkel???
GV0917
2016. március 29. 08:44
Bankrablót elkapnak- rendjén van. De mikor kapják el a "rabló bankárt?" Mert van ilyen, szívesen tukmálja rá a szerencsétlen hiszékeny palimadárra a koldustarisznyát. Ha szépszerével nem fizet- eladják a követelésüket a "színező embereknek". Ők előbb kékre, zöldre verik, majd puhára, mint a vackort....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!