Külföldi vette meg az eddig Simicskáék által bérelt földet

2015. november 25. 09:29

Egy győri földárverésen 167 millió forintért külföldi üzletember kezébe került egy 88 hektáros föld, amelyet egy Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó cég bérelt eddig az államtól.

2015. november 25. 09:29

Külföldi állampolgár vett meg egy Rajka közelében fekvő 88 hektáros területet 167 millió forintért kedden egy győri földárverésen – írja a Magyar Nemzet a Hír TV alapján. A területet 2051-ig a Simicska Lajos érdekeltségi körébe sorolt Mezort-csoporthoz tartozó Lajta-Hanság Zrt. bérli az államtól. A Hír TV úgy tudja, eddig ez a legnagyobb földterület, amely külföldi tulajdonba került.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. november 28. 17:49
Hát ez az a híres Simicska-Mezort..., amiért az egész Ballik-Jobbik ugat...!
adam
2015. november 26. 15:25
Nesztek vinnyogó büdös prolik: http://magyaridok.hu/belfold/a-kommunistak-blajara-kerult-181054/
formaegy
2015. november 25. 14:37
Akkor nézzük, milyen nagy magyarok a Fidesz támogatók! Magyar földet külföldinek nem adunk! Kivétel nélkül kiabálta mind! Addig, amíg Orbánék megtették! Most véditek a mocskot? Mert igen! Az, hogy magyar földet tud venni egy rohadt külföldi, kormány engedéllyel!, ettől nagyobb disznóság nem kell! Éppen olyan hazaárulók vagytok, mint a ballib! Kétszínűek, seggnyalók! Magyarországnak két ékszere van, ami nem lehet eladó - föld, és víz! Aki ezt nem becsüli, hazaáruló! Szégyelljétek magatokat! Nektek kellett volna leghamarabb, leghangosabban tiltakozni! Erre mit tesztek - tapsoltok a gyalázathoz! Szégyelljétek magatokat!
ValamiFantázadús
2015. november 25. 13:11
Egyébként lehet szidni a jobbikot, meg az MSZP-t, én nagyon rühellem ezt a brüsszelben árulkodást, aztán, amikor beszopja miatta az ország, a büszkélkedést, hogy: "Igen! Megcsináltuk!". Viszont azt is látni kéne, hogy ezt pl. most épp azért csinálták, hogy meghátrálásra kényszerítsék a kormányt, amit nem értek el. (Lévén, hogy a "feljelentésüket" nem követhette volna sem büntetés, sem elmarasztalás.) Ránézésre elég nagy hülyeség azt állítani, hogy a jobbik vagy mszp azt akarta elérni, hogy külföldiek is tudjanak földet vásárolni ezen az árverésen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!