Földügy: trágyát borított az LMP a Somogy megyei kormányhivatal elé

2015. november 23. 15:04

Egy ifányi trágyát öntöttek a Somogy megyei kormányhivatal elé az LMP képviselői hétfőn, hogy tiltakozzanak a megyében is megkezdődő földárverések ellen. Maga Sallai Róbert Benedek, a zöldpárt parlamenti képviselője vezette az Ifát és az akciót. A rendőrök megpróbálták megakadályozni a három köbméter birka- és marhatrágya „stílszerű” elhelyezését – sikertelenül.

2015. november 23. 15:04

Az állami földek elárverezése elleni tiltakozásul egy kék Ifából három köbméter birka- és marhatrágyát öntött az LMP csapata a kormányhivatal épülete elé Kaposváron – írja a Sonline. Az akciót a rendőrök megpróbálták megakadályozni, de a – párt Facebook-oldala szerint – „stílszerű” trágyaöntés elvégzése után Sallai Róbert Benedek még sajtótájékoztatót is tartott.

Elmondta: a kormány nem kapott felhatalmazást sem a társadalomtól, sem az országgyűléstől. „Több mint 300 ezer hektárt kótyavetyélnek el, s ellehetetlenítik a magyar kis- és középvállalkozókat, akik így semmilyen életcélt nem tudnak majd felmutatni gyermekeiknek” – mondta a képviselő, aki Facebookon arról írt: tavasszal hátizsákkal járja be a környéket a „százezer lépés a kisfalvakért“-túra keretében.

Összesen 280 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiscsillag
2015. november 24. 10:50
A LMP: Lehet Mocskosabb a Politika - buta liba Szél Bernivel, a komcsi kis-Szakasits-al és iskolázatlan Csárdival.
Pinter68
2015. november 24. 10:16
Kár, hogy a Fazekas nem állt pont alatta. Megérdemelte volna egy kis "pakolást".
gyaloggos
2015. november 24. 06:28
AZ LMP igen-igen súlyosan hibázott, ezek után már egy kalap alá vehetőek balfaszferkóék roppant mocskos bandájával! TÖBBET, mást vártam tőlük! AZ a fránya szög csak nem fért meg abban a fránya zsákban! AZ ő dóguk, az meg a választóké, hová sorolják őket ezután!
áfonya
2015. november 24. 04:29
Az lmp Gőgössel együtt kiborult...az ifából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!