Német rendőrszakszervezet: Építsünk kerítést az osztrák határra!

2015. október 18. 11:15

Ha rendes határellenőrzést akarunk bevezetni, akkor Németországnak szüksége van határkerítésre – mondta Rainer Wendt, a német rendőrszakszervezet vezetője. Szerinte ha ők lezárják a határt, akkor így tesz majd Ausztria is, és pontosan erre lenne szükség.

2015. október 18. 11:15

Németországnak kerítést kell építenie az Ausztriával közös határára, ha rendes határellenőrzést akar bevezetni – nyilatkozta a Welt am Sonntagnak Rainer Wendt, a német rendőrszakszervezet (DPolG) vezetője. Wendt hozzátette: ez láncreakciót indítana el és Ausztria is lezárná Szlovéniával közös határát; szerinte pontosan erre lenne szükség. Elmondta: a tranzitzónák működtetéséhez is szükség lesz a kerítésre.

Angela Merkelnek meg kell húznia a vészféket, mivel már a közrend van veszélyben – mondta a szakszervezeti vezető, hozzátéve: szerinte nem szabad „Gyertek ide!”-üzeneteket küldeni a migránsoknak. 

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2015. október 19. 10:22
Ha Merkel hagyja magát megzsarolni a törököknek, akkor egy hetvennyolcmilliós iszlám ország kaphat szabad mozgást Európában. Nem nehéz elképzelni milyen áldásos következményei lehetnek ennek az ügynek. Törökország félig meddig ma is háborúban áll a kurdokkal,konfluktusai vannak a térség minden államával, a területén kétmillió menekült él. Ki fogja ezeket megállítani, ha útlevelet kapnak, és ki ellenőrzi majd, hogy török útlevéllel kik kelnek útra?
tevevanegypupu
2015. október 18. 22:07
Na, tudtam én, hogy előbb utóbb kitör belőlük a náci,szegény menekültek csak be lesznek kerítve.
antioxi
2015. október 18. 16:18
Egy új anschluss kell.
Akitlosz
2015. október 18. 15:50
Csatolják Ausztriát - na persze az Őrvidék kivételével - Németországhoz, s akkor egy kerítést meg lehet spórolni. Felesleges ennyi rengeteg apró európai ország. Ausztria csak az antant diktátuma és félelme egy egy erős Németországtól miatt önálló ország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!