Megkezdik a budai rakpart helyreállítását

2015. augusztus 22. 14:50

Az Erzsébet hídnál szeptember közepéig félpályás útlezárás lesz, mivel a BKK megkezdi az Ördög-árok kiömlőnyílása mellett megsérült a partfal helyreállítását.

2015. augusztus 22. 14:50

Megkezdik a helyreállítási munkákat vasárnap a Budai alsó rakparton a Döbrentei térnél, ahol a hét eleji esőzés miatt az Ördög-árok kiömlőnyílása mellett megsérült a partfal – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton.

Emiatt vasárnaptól szeptember közepéig félpályás útlezárás lesz a budai alsó rakparton az Erzsébet hídnál, a közúti forgalom egy sávon váltakozó irányban, jelzőlámpás irányítás mellett haladhat.

A BKK jelezte, a tervezettől eltérően vasárnap reggel 9 óráig a rakpart csak a Mozaik utca és a Döbrentei tér között lesz járható, mivel a munkavégzés megkezdésekor teljes útzár szükséges a Döbrentei tér melletti munkaterületnél. Az Észak felé közlekedők először a Halász utcánál hajthatnak le a rakpartra. 

A Fővárosi Csatornázási Művek szakemberei ideiglenes fóliaszigetelést helyeztek el az Ördög-árok kiömlőnyílása mellett, hogy egy esetleges eső, vagy a Duna ne mossa ki jobban.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2015. augusztus 22. 15:09
Nincs esetleg valakinek egy közzétehető felvétele a helyszínről a mostani zápor kiömlési mértékének bemutatására?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!