Nyílt levél Orbán Viktorhoz

2015. július 30. 19:18

Szilárd meggyőződésem, hogy a magyar védőfal – az európai civilizáció eme védvonala – inspirációt jelent más európai országok számára is. Remélem, hogy Brüsszel bírálata nem ingatja meg!

2015. július 30. 19:18
Marian Kotleba

„Tisztelt miniszterelnök úr!

Európa jelenleg történelmünk egyik legnagyobb kihívásával néz szembe. Az afrikai és muszlim országokból érkező migránsok, elárasztva országainkat, az európai keresztény civilizáció alapjait veszélyeztetik. Az, ami az iszlám hódítóknak a múltban erővel nem sikerült, az ma sikerül az áruló politikusok hazugságainak és csalásainak köszönhetően. Ezért teljes mértékben egyetértek Önnel, hogy az aktuális politikai kérdés most nem az, milyen Európában kívánunk élni, hanem az, hogy Európa abban a formájában, ahogy ma ismerjük, létezik-e majd.

Abban az időszakban, amikor a szó szoros értelmében nemzeteink, hitünk, kultúránk és hagyományaink túlélése a tét, amikor a migránsok asszonyainkat, gyermekeinket és földünket veszélyeztetik, bátor és hatékony lépésekre van szükség országaink megvédéséhez. Ebben a helyzetben nem hallgathatunk, de nem maradhatunk csak a szavaknál sem. Tudatában vagyok annak, hogy Magyarország példaértékű döntése miatt ki lesz téve az Európai Unió nyomásának . Ez a tagállamok szuverenitását veszélyeztető politikájával mindenki kezét megköti, aki hatékonyan akarja megoldani a migránskérdést. A nemzetállamokon múlik hát, hogy képesek lesznek-e szembeszállni a brüsszeli diktátummal.

Ezért ezúton fejezem ki teljes támogatásomat azon igyekezetével kapcsolatban, hogy biztonsági védőfalat emeljen a magyar-szerb határon. Abban az időszakban, amikor a politika színterén Európa-szerte csak alibista és meghunyászkodó megnyilvánulások hallhatóak, ez bátor lépés, amelyért Európa egyszer majd köszöntetet mond Önnek. Ez egyúttal egyértelmű üzenet is Brüsszelnek, hogy Közép-Európa elutasítja a multikulturális társadalom modelljét. Szilárd meggyőződésem, hogy a magyar védőfal  az európai civilizáció eme védvonala – inspirációt jelent más európai országok számára is. Remélem, hogy Brüsszel bírálata nem ingatja meg! Kemény migrációs politikájával nemcsak Magyarországot védi, hanem végeredményben egész Európát, Szlovákiát is beleértve.

Tisztelt miniszterelnök úr!

Elérkezett az ideje annak, hogy megszüntessünk minden torzsalkodást és valamennyi történelmi ellentétet Magyarország és Szlovákia népei között. Tegyük félre a sovinizmust és egyesítsük erőinket az európai népek közös ellenségei ellen! Csak így maradhat fenn közös keresztény hitünk! Egyedül így maradhatnak fenn a szlovákok és a magyarok! Istenért, a nemzetért, Brüsszel ellenében!”

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2015. július 31. 17:10
Tetszik ez a levél, és még többet kérnénk belőle európa különböző országaiból is! A zárszó a legütősebb: "Istenért, a nemzetért, Brüsszel ellenében!” :)
választópolgár
2015. július 31. 01:00
Mivel a nezetközi helyzet fokozódása is egyre jobban fokozódik, itt lenne az ideje egy lenygel, magyar, cseh, szlovák, sszlovén, horvát konkrétabb összefogásnak. Komolyabban mint a visegrádi marketing szövetség. együtt már lenne súlyunk is az euban, egy 70 millió körüli tömb vagyunk. Lenne létjogosultsága egy katonai, gazdasági aternatívának, arra az esetre is, ha borul az eu. A kelet európai népek azonos sorsközösségek, és még nem gyűrűztek be (annyira) hozzánk a nyugat degenerált vadhajtásai. Aktuálisan az elhibázott "bevándorláspolitika" és a multikultúrális társadalom totális csődje.Ezt nem kéne importálni ha lehet. Az utolsó pillanat hogy észbe kapjunk vagy magával rántanak minket is.
Fletonovics
2015. július 30. 22:52
Nem akarom kétségbe vonni Marian Kotleba "jó szándékát, tenni akarását", de Európa értékeinek, érdekeinek, biztonságának megőrzése Brüsszel, az EU-s tagállamok EGYSÉGES és közös állásfoglalása, fellépése nélkül lehetetlen! Orbán politikája nehezen félreérthető, hacsak szándékosan nem értelmezik félre azt!:) Épp ezért óvatosan az ehhez hasonló jelszavakkal: "Istenért, a nemzetért, Brüsszel ellenében!” Ez többet árt Orbán Viktornak és a magyaroknak, mint amennyit használ! A kerítés, regisztrálás, a kormány intézkedései valóban egyszerre szolgálják Magyarország és Európa védelmét. (Eleget kap itthon, bal-szélről, és jobb-szélről IS! Utóbbi "hívektől" pl. azért, mert nem lövetnek, pedig ez egy "szabadságharcostól, vagy diktátortól" elvárható lenne!:) "Harapófogóba kerültünk", de Európa is. Soros Gyuri bá meg otthon ossza az észt, ha már "véletlenül elcseszték és szar projektbe fektettek be"!:)) Mindenki érzi, hogy a kerítés bizony kevés lesz! Attól tartok, ha folytatódik az eddig szokásos "össznépi, nagyhatalmi és EU-s játszma", akkor EURÓPÁNAK BEFELLEGZETT! (Mert az EU, ugye nem brit, francia tengely, nem német, olasz, vagy más nemzeti érdek, nem is "NATO non plusz ultra" stb. Ahol káosz az előzmény, ott szabad-rablás a következmény. Ha az EU nem korrigálja hibáit, tévedéseit "kis idő még, és Európába is beköszönt a tavasz.")
KannibálTatárÚr
2015. július 30. 22:23
Szlovákia importálja a imigránsokat. Szlovákia és Ausztria között egyezményt kötöttek, melynek értelmében azokat a bevándorlókat, akiket Ausztria nem tud elszállásolni, Szlovákiába küldi ideiglenesen, ahol vannak elszállásolási kapacitások. Az egyik kiválasztott települís Bős, ahol mintegy kétszáz bevándorlót akarnak elszállásolni. A bősiek nem nagyon örülnek a lehetőségnek. Vasárnapra népszavazást írtak ki a faluban, amelynek döntenie kellene az iseiglenes befogadásról. A szlovák civil szervezetek természetesen az idegenek oldalán vannak és jogtalannak tartják a népszavazást. Ezek az adókkal támogatott szervezetek már rendszeresen a többség érdekei, kívánságai ellen folytatnak reklámhadjáratot. BE KELL SZÜNTETNI ÉLŐSKÖDÉSÜKET AZ ADÓZÓK PÉNZÉN!!! Bősiek! A kezetekben a döntés lehetősége! Ne feledkezzetek el az augusztus másodikai, vasárnapi népszavazásról!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!