Nyemcov-gyilkosság: a magyar baloldal részvétét fejezte ki

2015. február 28. 13:22

Részvétét és együttérzését fejezte ki az MSZP, az Együtt és a Magyar Liberális Párt amiatt, hogy szombatra virradóra megölték Borisz Nyemcov ismert orosz ellenzéki politikust.

2015. február 28. 13:22

Budai Bernadett, az MSZP szóvivője a párt más témában tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a gyilkosság egy tünete annak, ami ma Oroszországban demokrácia címszó alatt folyik. Kezdeményezte, hogy az ellenzéki pártok a budapesti orosz nagykövetség előtt közösen tartsanak megemlékezést, kiállva ezzel a demokrácia értékei mellett.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a Vlagyimir Putyin orosz elnök kérlelhetetlen ellenfeleként megismert politikus lelövése a nyílt utcán, néhány méterre a Kreml épületétől, egy újabb jele az elnyomásba fordult Oroszország mély válságának. A Magyar Liberális Párt is elítélte a merényletet, a kommünikében azt is tudatta: szolidaritást vállal mindazokkal, akik Nyemcov ellenzéki politikájának híveként vasárnap részt vesznek a moszkvai gyászmenetben.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oldgóbé
2015. február 28. 16:33
képmutató szarháziak.
Morgen
2015. február 28. 15:39
"A Magyar Liberális Párt is elítélte a merényletet, a kommünikében azt is tudatta: szolidaritást vállal mindazokkal, akik Nyemcov ellenzéki politikájának híveként vasárnap részt vesznek a moszkvai gyászmenetben." Megy még repülő Moszkvába? Ha igen, akkor ne a fotelból tessék szolidálni!
Morgen
2015. február 28. 15:38
Kedves Bernadett! Ha férfi virtus miatt történt dolog, akkor ugye, most kendőt kötnek a demokrácia szemére?
kamasuka
2015. február 28. 15:32
"Budai Bernadett, az MSZP szóvivője a párt más témában tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a gyilkosság egy tünete annak, ami ma Oroszországban demokrácia címszó alatt folyik." (...) "Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a Vlagyimir Putyin orosz elnök kérlelhetetlen ellenfeleként megismert politikus lelövése a nyílt utcán, néhány méterre a Kreml épületétől, egy újabb jele az elnyomásba fordult Oroszország mély válságának." (...) "A Magyar Liberális Párt is elítélte a merényletet, a kommünikében azt is tudatta: szolidaritást vállal mindazokkal, akik Nyemcov ellenzéki politikájának híveként vasárnap részt vesznek a moszkvai gyászmenetben." Ilyenkor hol vagytok a demokrácia féltésetekkel, ti lejáratódott, leszerepelt faszfejek és gigapinák? http://kitekinto.hu/amerika/2014/12/04/usa_ujabb_fekete_aldozat_halala_borzolja_a_kedelyeket/ http://valasz.hu/vilag/ilyen-a-fogolykinzas-a-cia-titkos-bortoneben-csak-eros-idegzetueknek-107453 http://www.stop.hu/kulfold/lehallgatas-alszentseg-beszoltak-az-usa-nak/1188811/ http://444.hu/2015/01/16/ezert-iszonyu-a-guantanamoi-fogolytabor/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!