Hidegen fogadták Orbánt Lengyelországban

2015. február 20. 09:24

Mráz Ágoston Sámuel szerint a közelgő választások miatt fogadták feszülten a lengyelek Orbánt, Krekó Péter szerint viszont ennél sokkal többről van szó.

2015. február 20. 09:24

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet kutatási igazgatója szerint azért volt feszült a helyzet Varsóban Orbán és a lengyel politikusok között, mert Lengyelországban választási év van. Krekó Péter, a Political Capital igazgatója szerint ennél sokkal többről van szó: a teljes lengyel politikai palettától komoly kritikát kapott Orbán Viktor. Krekó szerint megbukott Orbán hintapolitikája, Mráz szerint viszont nem hintapolitikát folytat a kormány, mivel világossá tette, hogy a német álláspontot képvisel.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2015. február 20. 21:08
Szerencsétlen Olga néni..
kuwiq
2015. február 20. 20:13
Még a válság kezdetén dolgoztam együtt lengyel kollgával, totál meg volt mérgezve, "elindultak az oroszok, az Elbáig meg se állnak" stb. Ugyanez a hivatalos politika szintjén megjelenve kifejezetten zavaró. Nem szívesen írok ilyet, de valahol emlékeztet a románok folyamatos kisebbrendűségi komplexusára velünk szmben.
hátakkor
2015. február 20. 19:59
Hintapolitikát Kállay folytatott. OV reálpolitikus. Idén 900 milliárddal kevesebb a gázszámla és jó eséllyel jövőre is. Miközben egy lüke Szél Berni nem tett fel napelemet a nem létező házára és nem is szigetelte, amivel nem tudott paksnyi áramot megspórolni.
Mich
2015. február 20. 16:46
Ez a hazaáruló Krekó... a Political Capitaltól a minap támadta hátba a magyar kormányt és a határon túli magyarokat... Hogy az ATV hol áll, azt már tudtuk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!