Jobbik: Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

2014. szeptember 30. 17:28

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! feliratú palackozott vizet oszt a kampányban Budapesten a Jobbik. A párt így akarja megajándékozni az embereket az őszi melegben.

2014. szeptember 30. 17:28

Szilágyi György, a Jobbik budapesti elnöke keddi sajtótájékoztatóján a Blaha Lujza téren azt mondta: több mint harmincezer palack ásványvizet osztanak ki az önkormányzati választási kampány alatt. Szavai szerint idén harmadjára kérik a fővárosiak támogatását, ezért szeretnék megajándékozni őket ebben a szeptemberi melegben.

Staudt Gábor, a Jobbik főpolgármester-jelöltje arról beszélt, hogy minden kerületi szervezetük tart vízosztást. A palackokon szereplő, Öntsünk tiszta vizet a pohárba! szlogenről elmondta: erre van szükségük a budapestieknek a most záruló négyéves, illetve az azt megelőző húszéves ciklus után. A jobbikos politikus tiszta beszédet, programalapú kampányt és főpolgármester-jelölti vitát szorgalmazott. Jelezte azt is: a jutalmazó szemléletet szeretnék meghonosítani, egyebek mellett a közlekedők körében.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adam
2014. október 01. 00:41
Volt egyszer egy ilyen "Öntsünk tiszta vizet a pohárba" választási videója a munkáspártnak is. Lehet, hogy onnan kreatívkodtak a kreatívok.
cutcopy
2014. szeptember 30. 21:48
Ennél még egy enervált Fidelitasos is kreatívabb..
korona
2014. szeptember 30. 20:37
jav: elaposodott=ellaposodott
korona
2014. szeptember 30. 20:36
Valahogy nekem ez a Staudt tehetségtelennek tűnik. A Jobbik eléggé elaposodott. Már ők is Orbán ALIBJE.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!