MSZP: Ez nem egy politikai játszma, hanem a XIII. kerület

2014. augusztus 16. 16:08

Az MSZP XIII. kerületi szervezete szerint a DK és az Együtt-PM a kerületben politikai játszmának, nem pedig együttműködési kísérletnek tekintette a tárgyalásokat, ezt bizonyítja, hogy azokat egyoldalúan zárták le.

2014. augusztus 16. 16:08

Ezt Borszéki Gyula, a kerületi szocialista szervezet elnöke közölte az MTI-vel szombaton azt követően, hogy a DK, az Együtt-PM és a Modern Magyarország Mozgalom bejelentette: közös listán indul és közös jelölteket állít az októberi önkormányzati választáson a főváros XIII. kerületében, ugyanakkor külön polgármesterjelöltet nem állítanak, hanem a szocialista Tóth Józsefet támogatják.

Az MSZP kerületi elnöke közleményében úgy fogalmazott: ezen szervezetek, amelyek egyoldalúan zárták le a tárgyalásokat az MSZP-vel július 30-án, most is azt hangsúlyozzák, hogy az MSZP-vel szemben, az MSZP ellen indítanak jelölteket. Hozzátette: Tóth József és az általa támogatott képviselőjelöltek az MSZP és a XIII. Kerületi Lokálpatrióta Egyesület közös indulóiként méretik meg magukat. Nekünk nem ellenfeleink a demokratikus baloldali pártok, de tudomásul vesszük hozzáállásukat, fogalmazott Borszéki Gyula.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2014. augusztus 17. 12:20
"nem ellenfeleink a baloldali pártok" csak éppen ellenetek indulnak a választáson, nyilván a szövetségeseitek még sok ilyen nyilatkozatot, hátha meggyőzitek a szavazóitokat arról, amit mi már régóta tudunk, teljesen alkalmatlanok vagytok bármilyen feladatra, ha még a nyilvánvalót se veszitek észre
Negue
2014. augusztus 17. 10:33
Érdektelen, tovább lapoz...
Berecskereki
2014. augusztus 17. 09:39
"Ez nem egy politikai játszma, hanem" a tizenharmadik. Van több is, így a folytatás még hátravan.
states
2014. augusztus 17. 08:39
2018-ra az MSZP minden gondja megfog szűnni. Vele együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!