Az Együtt-PM a szélsőjobboldali konferencia lemondására szólítja fel a Jobbikot

2014. augusztus 07. 11:11

Az Együtt-PM felszólítja a Jobbikot, hogy a párt mondja le az október elejére szervezett szélsőjobboldali budapesti konferenciát, mert azzal „szégyent hoz Magyarországra”, és nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

2014. augusztus 07. 11:11

Szigetvári Viktor, az Együtt-PM társelnöke és Gulyás József, a szövetség nemzetbiztonsági szakpolitikusa csütörtökön közleményt juttatott el az MTI-hez, amelyben felhívták a figyelmet azokra a sajtóhírekre, amelyek szerint októberben Budapesten tartja „Európa jövője” című konferenciáját a The National Policy Institute. Mint írták, a rendezvényen több nemzetközileg ismert fajvédő mellett Gyöngyösi Márton, az országgyűlés külügyi bizottságának jobbikos alelnöke is előadást tart.

Közölték azt is: az Együtt-PM fenntartja, hogy Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő külügyi bizottságban betöltött alelnöki pozíciója nemzetbiztonsági kockázatot jelent, és ezért nem szabadna ott ülnie. Megismételték: továbbra is átvilágítanák a külügyi bizottság tagjait, ehhez pedig a nemzetbiztonsági törvény módosítását javasolják.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. augusztus 07. 18:26
Szolas- es gyulekezesi szabadsag nem mond semmit ?
Noxi
2014. augusztus 07. 11:38
Azonkivül, hogy síránkoztok mindenért mint egy ovis kislány, valamit tudtoke felmutatni ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!