Braun, az új Nagy Sándor

2014. június 06. 15:38

Attilára számít a párt – mondta szemrebbenés nélkül az ATV kameráiba Braun Róbert MSZP-tag, aki – ha nem csal az emlékezetünk – bőven kivetette a részét Mesterházy Attila megbuktatásában.

2014. június 06. 15:38
Szabó Anna

Vagyis fogta a kalapját és távozott. És vajon a szocialistáknak rendszeresen észt osztó, az ATV-n futtatott önjelölt politikus szintén megértette a választók üzenetét, amiért oly nagyon hálálkodott volt főnökének? Merthogy a pártlista 80. helyét elfoglaló Braun az országos átlagnál is jóval antipatikusabbnak találtatott abban a körzetben, ahol indult. Egész pontosan Monoron, ahol majd húsz százalékkal (!) kapott kevesebb voksot, mint a tévesen baloldalinak nevezett összeborulás országosan.

Egy ilyen lesújtó vereség után Braun nemhogy vette volna a kalapját, valóban megértve a választók üzenetét – amit esetében nem is lehetett félreérteni –, hanem naponta beavatkozik az MSZP elnökségi ügyeibe. Szakért, elemez, konzekvenciákat von le, kijelöli a helyes irányt, pártbéli politikusokat minősít, stratégiát mutat – dirigál. Nyoma sincs benne annak, hogy saját magában is keresse a hibát, amiért körzetében még a Jobbik is jócskán megelőzte az országgyűlési választáson! Vajon milyen alapon akar beleszólni a vezetésbe? Ha jól emlékszem, nem is olyan rég még nem villogott a párttagságával, egész pontosan erről elfelejtette értesíteni munkáltatóját, Simor András jegybankelnököt is, hogy ne csináljon már bohócot magából, amikor a jegybank Braun által felügyelt »függetlenségét« védelmezi.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2014. június 08. 06:58
Barna úr, csak így tovább, még néhány elszabott mondat, és a Fidesz tovább erősödik.
Brigadéros
2014. június 06. 22:27
A jégcsákány a megfelelő pillanatban orvul történő használatának komoly bolsevik hagyományai vannak...
tango47
2014. június 06. 20:47
Azért működött az MSZP önvédelmi reflexe, amikor a 80. helyre rakták listájukon, ami egy befutó hely.
Wazze
2014. június 06. 19:44
B+, ezen rágódjon az msz(m)p... Na nehogy már könnycseppet ejtsek értük! Ha hallgatnak a koszos zsidóra, lelkük rajta, majd ott találják magukat a zsdsz mellett... Akkor meg kár csodálkozni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!