Magyarország gázt szállított Ukrajnába

2014. május 04. 12:25

Május elsejétől kezdve kis mennyiségekben gázt szállítottak Magyarországról Ukrajnába a Világgazdaság információi szerint. Vélhetően valaki a rendszert tesztelte.

2014. május 04. 12:25

A Világgazdaság értesülései szerint gázt szállítottak Magyarországról Ukrajnába Beregdarócon át. Május 1-jén 22350 köbméter, május 2-án ugyanennyit, 3-án és 4-én kicsivel többet, 22492 millió köbméter földgázt szállítottak Magyarországról Ukrajnába. Az újság a nyilvánosan hozzáférhető adatok alapján írja ezt. A földgáz térfogatában mért változása mögött azonban azonos energia-mennyiség továbbítása áll.

A VG által megkérdezett szakértők szerint valaki csak teszteli a rendszert, de nem kizárt, hogy valaki egy nagyobb tétel eladását tervezi Ukrajnának Magyarországon keresztül.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2014. május 05. 10:33
Tipikus pitiáner magyar mwentalitás, bármi csak ne segítsünk nekik! Ha mi lennénk az ő helyikben, akkor az itt rinyáló sok balfasz lenne az első, aki azt mondaná h bezzeg nem segítenek a szomszédaink. Méllymagyar ősfideszesek
Akitlosz
2014. május 05. 05:27
Fulladjanak meg a gáztól puccsista ukránok! Ilyen rezsimnek segíteni bűnpártolás.
sersem3
2014. május 04. 23:35
Felhivta az ámerikaji alelnők az Orbánt,aztán mondta neki,hogy mondtuk neked,hogy a Párt egyszer kérni fog tőled valamit.... Hát most kért,a ruszkik meg előre közölték,már a szlovák gázszállitás esetén is,hogy a reverz szállitásokat a hosszútávú szerződések megsértésének fogják tekinteni.... Nesze neked rezsicsökkentés,ha a ruszkik felnyomják az árat,ha már a 95%-ot tőlük szerezzük be...
vakhangya1
2014. május 04. 19:52
Ezen a gázüzleten mennyit keresett Garancsi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!