Betelt a pohár: Lázár János mondjon le!

2014. május 15. 09:20

A határon túli nemzettársaink érdekeire oly gyakran hivatkozó Fidesz-kormány bénázása, valamint az intézményrendszernek a pénzek lenyúlására optimalizálása azt eredményezheti, hogy a határon túli magyarok számára fontos uniós fejlesztések veszhetnek el.

2014. május 15. 09:20
Jávor Benedek
Jávor Benedek

Az Együtt-PM Szövetség lemondásra szólítja föl Lázár Jánost! Követeljük, hogy Magyarország Kormánya állítsa vissza a szétvert uniós intézményrendszert, és tegye átláthatóvá a támogatási pénzek elosztásának folyamatát!

Az Index információi szerint román irányítás alá kerülhet a magyar–román határon átnyúló együttműködési program, a hasonló szlovák–magyar program pedig Pozsonyé lehet. A határon túli nemzettársaink érdekeire oly gyakran hivatkozó Fidesz-kormány bénázása, valamint az intézményrendszernek a pénzek lenyúlására optimalizálása azt eredményezheti, hogy a határon túli magyarok számára fontos uniós fejlesztések veszhetnek el. A Fidesz ismét bebizonyította, hogy lenézi a választóit, a határon túli magyarok pedig csak addig fontosak számára, amíg a kampányban a szavazataikért kuncsorog. Ez már a harmadik eset azután, hogy az intézményrendszer átalakítása miatt 1500 milliárdos uniós forrás „fagyott be”, majd Lázár János „keménykedése” miatt a Norvég Alap 40 milliárdnyi támogatása került veszélybe. Most betelt a pohár!

A sorozatos botrányok után felszólítjuk Lázár Jánost: mondjon le, mert pozíciójára méltatlan és alkalmatlan! Követeljük továbbá, hogy Magyarország Kormánya állítsa vissza a szétvert intézményrendszert, és tegye átláthatóvá a támogatási pénzek elosztásának folyamatát! Tegyenek meg mindent azért, hogy a magyar embereknek járó uniós pénzeket le lehessen hívni!

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. május 15. 13:41
Jávor Benedek Betelt a pohár Most már, hogy kiestél a pixixsből sendben is maradhatsz!
Agricola
2014. május 15. 13:34
Inkább Jávor Benedek mondjon le!
Wendriner
2014. május 15. 13:29
A takonygerincű jávorszarvas megint hazudozik.
bumburi
2014. május 15. 13:05
Nem kell minden apró lényegtelen hirt politikai haszonszerzésre használni. Lázár János maradjon a helyén, tegye a dolgát és egyszer majd természetesen megállapodik a norvégokkal is, de ahhoz a norvégoknak is változtatni kell a hozzáállásukon. Nem kell mindjárt hisztizni :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!