Megállapodtak a Gül Baba türbéje felújításáról

2014. február 17. 15:46

A Gül Baba türbéje és környezete rekonstrukciójában való együttműködésről született kormányközi megállapodás Magyarország és Törökország között.

2014. február 17. 15:46

Kormányközi megállapodás született a Gül Baba türbéje és környezete rekonstrukciójában való együttműködésről Magyarország és Törökország között hétfőn Budapesten, a III. Magyar-Török Üzleti Fórum elején. A dokumentumot Semjén Zsolt, a magyar kormányfő helyettese és Emrullah Isler török miniszterelnök-helyettes írta alá.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2014. február 18. 10:19
Az iszlám nem ismer szenteket, vannak azonban nevezzük úgy, hogy "nagytiszteletű" személyek, akiknek a sírja zarándokhellyé válik. Az eredetileg bektasi dervis, rég halott Gül Baba ilyen ember volt, ezért szerintem hozzá kell járulni ahhoz, hogy a "türbe" épségben maradjon, ráadásul a síremlék , ha jól tudom török tulajdonban van... (Ha úgy nézzük befogadták Rákóczyt és Kossuthékat is...)
Fahrenheit 451
2014. február 17. 17:57
"A dokumentumot Semjén Zsolt, a magyar kormányfő helyettese és Emrullah Isler török miniszterelnök-helyettes írta alá." A törökök melyik keresztény síremléket újítják fel cserébe?
Jancsipapa
2014. február 17. 17:33
Most mondja valaki ,hogy Semjén semmire sem jó...
Jancsipapa
2014. február 17. 17:33
Most mondja valaki ,hogy Semjén semmire sem jó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!