Együtt-PM: hazugságokkal akarják lejáratni Bajnait

2013. október 20. 15:57

Az Együtt-PM szövetség szerint szándékos hazugságok, elferdített tények és a gyáva sejtetések keverednek egymással a Fidelitas által indított Gordon élete című honlapon.

2013. október 20. 15:57

Az Együtt-PM közleménye szerint a kormányoldal Bajnai Gordonnal szemben indított nagy részben közpénzből finanszírozott lejárató kampánya ma újabb állomásához érkezett. Mint írták, az egész nem más, mint politikai hátsó szándékból elkövetett, bűnszövetségben végrehajtott karaktergyilkossági kísérlet. A felbujtó pedig maga Orbán Viktor teszik hozzá.

Az orbánista ifjúsági szövetség a lejárató kampány legújabb változatában olyan életrajzi weboldalt szentelt a volt kormányfőnek, amelyen azon kívül, hogy Bajnai Gordont valóban Bajnai Gordonnak hívják, más, teljes egészében igaznak tekinthető bejegyzést nem találni közölte az Együtt-PM.

Hangsúlyozták, Bajnai Gordon és az általa vezetett szövetség visszautasít minden rágalmat, a weboldal hazugságait és rágalmait tételesen cáfolni fogja, illetve minden lehetséges és szükséges esetben jogi útra tereli az ügyet.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2013. október 21. 09:43
...Őszinte leszek, annyira nem érdekel Bajnai Gordon, és olyan szinten nem tartom politikai tényezőnek, hogy bele sem néztem a Fidelitas honlapjába. Szóval tőlem akár le is tilthatják.
Senye Péter
2013. október 21. 09:08
Karácsony Gergely volt az utolsó, aki kiállt a bajai kamu video hitelessége mellett. Most pártja kiáll Bajnai mellet. Mát csak ez a támogatás hiányzott neki.
dobzselaci
2013. október 20. 21:44
Az orbánjugend elkezdett helyezkedni, de nem fog sok jutni nekik. Majd lehetnek valami nagy ember seggtörlője, táskahordozója. Volt, akinek bejött. Mindenesetre most nevelik ki a jövő gerinctelen gombnyomogató járási párttitkárait.
IgazságosIzomViktor.
2013. október 20. 21:20
Csak az a baj hogy egyenlőtlenek az erőviszonyok.Orbáné a közmédia,a kossuth rádió,és irdatlan pénzeket elszórnak a békamenetes elég volt reklámra és még többet a "magyarország jobban teljesít"demagógiára rádióba,tvben,kivétel nélkül minden ujságban egész oldalas hirdetéseken,a neten,itt a mandin is.És ezek mind közpénzek!!Az ellenzéknek nincsen pénze a visszavágásra.Ez a legszomorúbb ebben az egész áldemokráciában!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!