Sólyom és Ángyán is beszél az LMP-alapítvány rendezvényén

2013. május 28. 17:21

Sólyom László korábbi köztársasági elnök, Ángyán József fideszes parlamenti képviselő, Mellár Tamás, az első Orbán-kormány-KSH elnöke is felszólal azon a vasárnapi konferencián, amelyet az LPM pártalapítványa, az Ökopolisz szervez – írja az Index.

2013. május 28. 17:21

A portál beszámol arról: Sólyom köszöntő beszédet tart, Ángyán a vidék helyzetéről, Mellár gazdasági kérdésekről beszél majd. Egy LMP-s politikus az Indexnek elmondta: az érintettek nem lépnek be a pártba, de nyitottak arra, hogy egy szorosabb együttműködést alakítsanak ki az LMP-vel.

A Merre van előre? Magyarország újragondolása című konferencia beharangozója úgy fogalmaz: „Magyarország egyre mélyülő morális válsága, a természeti tőke felélése az ország előrejutását is csírájában fojtja meg. Hitegetések és ábrándok kergetése helyett arra van szükség, hogy szembenézzünk a mögöttünk álló időszak rendszerszintű hibáival, és valódi, működő megoldásokat mutassunk fel”.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2013. május 29. 09:06
Na, ha Solyom fokozott erovel elkezdi tamogatni az lmpt, csalodott fideszesek nemigen fognak atterni hozzajuk. Schiffer annyira odavan az ugynoklistakert, Solyom meg mindent megtett a rendszervaltasnal, hogy a bunosok ne bunhodjenek..Hogy lehet egyeztetni ezt? Na persze, lekellgyozniorbanviktort! Ez a program..:)
Bábeli békák
2013. május 28. 22:03
Lányi: Vigyázat, átverés! Ne szavazzanak az LMP-re! – Talán csak a szőlő savanyú, az LMP-nek sikerült listát állítania.– Igen. Őszintén irigylem azt a százmilliós nagyságrendű összeget, amely lehetővé tette az LMP elindulását. Kérdés, hogy akkor is irigyelném-e, ha tudnám a módját, hogyan lehet ilyesmihez hozzájutni. A hívek magánadományaiból nem, ennyit elárulhatok a politika gazdaságtanában járatlanoknak. De igazán az háborít fel, hogy ez a jól kistafírozott kampánypárt igazi potyalesőként a zöldmozgalmak és helyi civilek által feltárt ügyeket próbálja a médiában rendszeresen kisajátítani, amikor azokon mások már hónapok óta dolgoznak. Eddigi működésük, sajnos, az eleven cáfolata annak, hogy lehetne más a politika, mint marketing. http://www.magyarhirlap.hu/hatter/lanyi_vigyazat_atveres_ne_szavazzanak_az_lmpre.html
Bábeli békák
2013. május 28. 21:59
Ennek a Sólyomnak is jó vastag bőr van a pofáján. Gyalázatos alak - ahogy Szanyi mondta.
pedroamigo
2013. május 28. 21:46
Amúgy ez érdekes szitut eredményezhet. Jókat röhögnék ahogyan Borókai cucu, a Sólyom Lászlót köztársasági elnöknek, mozgalom prominens alakja próbálja leeszdéeszezni Sólyomot. Nyilván megtenné ha a Felcsút Nostra kéri tőle. Na meg Ablonczi meg Stumpf :))) Ideje beszerezni egy tégely vazelint a srácoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!