Zagyva feljelenti az ATV-t

2012. október 01. 14:14

A Jobbik országgyűlési képviselője pert indít az ATV ellen, a Magyar Sziget-per közvetítése kapcsán.

2012. október 01. 14:14

Zagyva György Gyula közleményében az áll: a Jobbik országgyűlési képviselőjeként pert indít az ATV ellen, mivel 2012. szeptember 19-én a Budapest Környéki Törvényszéken folyó Magyar Sziget-per percről percre közvetítése során szerinte valótlanul állították, hogy a sértettek „kéményen át való távozására” irányuló kijelentést tett volna. Ilyet Zagyva szerint a vádirat sem tartalmaz, illetve sem a sértett, sem az ügyész nem állít.

A tudósítás megjelenése után Zagyva helyreigazítást kért az atv.hu-tól, de erre a mai napig nem érkezett válasz, míg a stop.hu, illetve az MTI is azonnal közölte a kért helyreigazítást. A képviselő úgy fogalmazott: „Fentiek miatt feljelentést teszek a szélsőséges, baloldali, liberális sajtóorgánum ellen”.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci4
2012. október 01. 19:38
Ócska szar primitív barom!
jégecet
2012. október 01. 17:17
Zagyva (meglehet) nem az eszéről híres - legalábbis az itteni ragyogó elméket olvasva -, de most nem is ez a lényeg. Az ATV közvetítéséről kéne folyni itt a csevejnek. A képlet egyszerű: elő kell szedni a szerkesztőség archívumából az ominózus felvételt; amennyiben Zagyva valótlant állít, jól be kell perelni. Gyerekjáték lesz. Vagy mégsem?
magyar1206
2012. október 01. 16:33
2020-ra talán megteszi a feljelentést. addig még el kell jutni. Sok a kocsma törvényszékig. Aztán el is kell magyarázni, hogy mit is akar. Ez sem az erőségge!
Trükkök Százai...
2012. október 01. 16:33
Az emberszabású radikális... Nem azt mondta, hogy "mak-mak-mak!", hanem azt, hogy "mak-mak!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!