ET: Nem magánvélemény a non paper

2012. április 14. 14:08

Az Európa Tanács szerint a Thomas Markert által kiadott non paper a Velencei Bizottság közlésének tekinthető.

2012. április 14. 14:08

„A non-paper a Velencei Bizottságtól származik és az Európa Tanács főtitkárának tudtával készült. Thomas Markert úr a Velencei Bizottságot képviseli, ezért az írásos közlés nem a magánvéleménye, hanem a Velencei Bizottság közlése” - szögezte le az Atv kérdésére az Európa Tanács főtitkárának szóvivője.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2012. április 15. 07:53
azért ez enyhén fura, hogy egy nem hivatalos mailt nem is az a szervezet minősít hivatalos közös álláspontnak, amelyiknek a nevében állítólag kibocsátották, ez azért merőben új elem eztán az jön, megmondják, mit gondolok előbb a reggeliről, aztán meg bármiről egy ideje nagyon elegem van ezekből az ál-liberális ál-toleráns nácikból
imres
2012. április 14. 21:56
No persze nem csak az előző hozzászólásomban megszólított kommentelő tartozik az ostoba kategóriába. Sajnos - ez úgy tűnik csoportos tünetegyüttes a baloldalon - egyikük sincs tisztában a Velencei Bizottság súlyával és az európai demokratikus intézményrendszerben betöltött szerepével. A furcsa az egészben, hogy a balliberális oldal liberálisai is hülyék, mint a segg. Fogalmuk sincs az európai viszonyokról, pedig néha el vannak szállva saját önfényezésüktől. Nos, miután túljutottam az idióta kommentelőkön, határozottan elhárítva az ingyenes TIT tanfolyam lehetőségét (az idióta ballibek részére is nyitva a 24 órás internet), rátérnék a tárgyra. A Velencei Bizottság, az EU és az IMF átment sumákolásba. Most már odáig jutottak, hogy egymásnak átpasszolva próbálnak nyomást gyakorolni a kormányra, néha homályos megfogalmazással tetézve nem éppen sportszerű eljárásukat. Az IMF ismét bankárszakszervezetté alakult. A Velencei Bizottság is csak homályos utalásokat fogalmaz meg és ahogy látjuk, már magánlevelezés szintjére süllyesztette véleményét. Lehetséges, hogy a Velencei Bizottságban is megbomlott az egység és a bizottság elnöke valamelyik fullajtárjával fogalmaztatott meg egy levelet?
egysegelem
2012. április 14. 21:33
Ez van, amikor valaki kiskiralyt jatszik otthon, helyi meno csavot, odateved a nagyfiuk palyajara es hulyere pofozzak, es meg csak nem is erti...
egysegelem
2012. április 14. 21:33
Teljesen felesleges pofonok sorozataba fut bele a kormany...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!